Tomme Produkter #20

Hvad Jeg Venter På Fra iHerb

hvad20jeg20venter20paring20fra20iherb_zpsqtkzvjapMine bestillinger fra iHerb i januar.. Tingene er bestilt i 2 pakker, og den ene er blevet taget i toldfælden, hvilket egentligt også er fint nok.. men det gebyr på 160 kr til Post Danmark, er stadig til evig irritiation, men ikke nok til jeg ikke allerede drømmer om hvad fra min wish list der skal på næste bestilling – det er jo pay day! Jeg har også fornemmelsen af (og har hørt) at mange er blevet taget i tolden i januar, og der skulle være kommet ekstra bemanding på – er det noget du kender til? 

Her er hvad jeg forventer at modtage indenfor de næste to ugers tid – er der nogle ting du kunne være interesseret i at høre mere om?

 1. Kevala Almond Butter (Classic Crunchy)
 2. Reviva Labs Vitamin E Stick
 3. E.l.f. Lip Lock Pencil (Clear)
 4. E.l.f. Studio Matte Lip Color (Tea Rose)
 5. Stridex Single-Step Acne Control (Maximum)
 6. Sierra Bees Organic Lip Balms (Mint Burst) 8 Pack
 7. Prestige Cosmetics Classic Browliner (Taupe)
 8. Derma E Overnight Peel with Alpha Hydroxy Acids
 9. Real Techniques Miracle Complexion Sponges 2 pack
 10. Andalou Naturals Renewal Cream Probiotic +C Brightening
 11. Frontier Natural Powdered Baking Soda

15 kommentarer

 • Litten

  Jeg blev også taget i tolden her i januar. Jeg havde bestilt for 400 kr., og endte med at betale 260 kr. ekstra. ØV! Men børsterne fra RT var bestemt det værd.
  Kan man måske få IHerb til at skrive en lavere værdi?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kan du anbefale en sulfatfri shampoo fra iHerb? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg har haft flere på min watch liste, og har kun prøvet en shampoo bar indtil videre. Den fungerede bare ikke så godt i længden, da vandet i ens bruser, helt ikke må være hårdt der (og det er mit).
   Af dem jeg har hørt fra andre queener skulle være fantastisk (og er eller har været på min watch liste), er blandt andet været Giovanni Smooth As Silk Deep Moisture Shampoo, Aubrey Organics Rosa Mosqueta Shampoo Vibrant Hydration og Desert Essence Green Apple & Ginger Shampoo

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Kan se at du kan vælge en trial en travel size Desert Essence shampoo lige nu – også sulfatfri. Jeg er blevet anbefalet den med æble, og denne er med kokos godt nok, men kunne være værd at prøve. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Sandhøj

  Jeg har bestilt Stridex Single-Step Acne Control hjem efter at have læst din anmeldelse.. Glæder mig til modtage 😀

  Nyder at følge med ved dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Håber du bliver glad for dem (y) og mange tak, det varmer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Sandhøj

   Yay fik min pakke i dag og slap heldigvis for tolden 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg slap også igennem, der venter en pakke nu med blandt andet duo-fiber børsterne! Er såååå glaaad!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil gerne høre om både nr otte og nr ti 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Skriver dét bag øret, det er også nogle af dem jeg glæder mig mest til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min pakke blev taget i tolden her for et par uger siden 🙁
  Men ellers har jeg også været glad for mine iHerb køb. Især RT børsterne 😀
  Stridex har jeg ikke brugt siden Pudderdåserne skrev at ingredienserne ikke er helt så perfekte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Har godt læst deres vurdering af produktet, men hvis man netop ikke døjer med at den tørre huden ud, så ser jeg intet problem i det. 😀 Ifølge en hudanalyse, er min hud så også rigtig godt hydreret i forvejen (det er mit store hovedfokus i hudpleje), og ikke derfor ikke noget problem for mig – udover jeg ikke har haft en hudorm i årevis. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Tomme Produkter #20