Mine Ønsker - Boligen

Fjerne Makeup Kun Med Vand?! Derma V10 Make-Off Mit

vaskehandske_zps1h7lsq60
lger du med på instagram, så du måske en video med mig i går, der tager makeup af med Derma V10 Make-Off Mit. Videoen var ikke helt hvad jeg regnede med, da jeg troede man kunne vise mere end 15 sekunder – hvordan gør i andre insta-queener, når i gerne vil sætte hastigheden op på jeres videoer? Tips og (android)programmer modtages med kyshånd.

* Der er i øvrigt problemer med min instagram konto, så jeg har nogle flere følgere end normalt, Instagram er på sagen*

vaskehandske-anmeldelse-gode-normal-butik-koslashb_zpsjowubiwf

Det er virkelig utroligt hvad man kan få for bare 19 kr… Faktisk blev et produkt til bare 19 kr, et af mine bedste beautykøb i 2015, og tror jeg lige nu har 5 liggende derhjemme. Det er Make-Off Mit fra Derma V10.  En microfiber handske, der fjerner det meste makeup med et snubtag, og endda ogsåvandfast – mere om det senere.

Der findes efterhånden flere microfiber klude på markedet, der fjerner makeup, bare med vand, og den mest kendte er nok den noget dyrer Makeup Eraser, som jeg længe havde overvejet, indtil jeg så Derma V10 i Normal butikken, med det fantastiske slogan:  Love Yourself for Les – Ville være et perfekt slogan for en budget beautyblog, hvis den ikke allerede var brugt her?! Jeg misunder lidt meget!

Sådan virker den
Når der påføres varmt vand på handskens microfiberne, skabes en hydromekanisk proces, der bryder oliernes overfladespænding fra makeuppen, så de ikke binder til huden, men i stedet handsken. Handsken gnides forsigtigt henover huden og øjene og skylles efter behov, indtil makeuppen er væk.

Pro tip: Brug langefingeren omkring øjenomgivelserne, for at undgå at skade det sarte øjenområde.

Som det ser ud på videoen, hvor jeg demonstrere, sker der ikke alverden på de få sekunder, da det ‘kun’ er min foundation, highligter og blush der ryger af, men jeg havde vandfast eyeliner på fra Stila, og Rimmel London Provocalips 16 HR på læberne. i løbet af et minut, havde jeg fået fjernet alt – kun med vand. – Og tager markant kortere tid med makeup der ikke er vandfast. Og det er jeg så ked af jeg ikke kunne vise, da jeg troede Instagram kunne klare noget længere klip end små 15 sekunder – og jeg ved ikke lige hvordan jeg sætter hastigheden op på klip.

Mange fordele
Jeg ser mange fordele ved denne handske fra Derma V10.

  • Den kan bruges rigtig mange gange, og kan bådes gøres rent i hånden med lidt sæbe eller smides i vaskemaskinen sammen med dine håndklæder – helt uden mascarapletter!
  • Med andre ord, der er masser af penge at spare!
  • Fordi den kun skal bruges med varm vand, påvirker den ikke hudens pH værdi, så den hverken irriterer eller tørrer huden ud.
  • Det er ideel hvis du, af den ene eller anden grund, vil skære ned på antallet af produkter.
  • God til sensitiv hud.
  • Den fantastisk til dovne aftener.
  • Nem at have med på farten eller ude på rejsen.
  • Den er meget billig!
  • Den er til at få fat i – Den forhandles i Normal butikkerne.

Hvor kan den købes
Hvis det skulle være gået din næse forbi, kan den købes i Normal butikkerne for bare 19 kr pr. styk! Det må så være min bedste Normal anbefaling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mine Ønsker - Boligen