Goodiebox januar '16

eBay fund #88 Beauty edition

ebay-fund-skoslashnhed-makeup-korea-uden-farlig-kemi-usa-under-80-kr_zpsitz7h1tg
NYX Tinted Brow Mascara // BH Cosmetics 6 Color Concealer & Corrector Palette
Etude House Sweet Recipe Cupcake All Over Color // Mizon Snail Recovery Gel Cream
NYX Born To Glow Liquid illuminator – Sunbeam // L.A. Girl Pro HD Concealer & Corrector

Kender I dét at noget man har holdt øje med på eBay, bliver udsolgt? Jeg har bestilt noget pudebetræk fra Australien, og ville så vente med at bestille en matchende, indtil den var sendt, for at sikre mig at de ikke endte i samme pakke.. Lige så snart den stod som shipped, ville jeg bestille den anden, og så…. udsolgt.. Av! Jeg har skrevet til sælger og håber der kommer flere.

Dagens eBay fuld, er nogle der står højt på min watch liste (det er trods alt ved at være sidst på måneden), nogle jeg venter på, eller jeg har, og de kommer alle sammen med enten U.S, eller Sydkorea.

Mizon Snail Recovery Gel Cream har jeg, og jeg er såååååå glaaad for den – bestemt i toppen af mine favorit produkter i januar. Den indeholder 74% snegle slim, som giver rigtig meget fugt, og som mange har erfaring med, hjælper mod diverse hudproblemer, fx. hjælpe med en mere ensartet hudtone (synes jeg også jeg oplever), urenheder og gøre ar mindre synline blandt andet. Jeg har virkelig gode erfaringer, og Mizon er et godt og virkelig billigt produkt. Jeg er fan!

L.A. Girl Pro Conceal HD Concealer & Corrector så jeg lige havde en i orange, og det har jeg ledt efter i lang tid, til penge jeg gad at betale – de er åbenbart vanvittige dyre, eller her, vanvittig billed. Jeg glæder mig til at prøve, da jeg døjer meget med tynd hud omkring øjene, så mine blodåre er meget tydelige omkring øjnene, jeg glæder mig til at modtage.

4 kommentarer

 • Du må ENDELIG sige til om concealer paletten virker! Jeg har præcis samme problem, og det er altså surt s;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej! Hvordan bruger du Snail recovery gel cream? Tænker om du bruger den som natcreme/dagcreme eller som en vaskegel der vaskes af bagefter?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Den bruges som creme. Jeg bruger den om dagen, da jeg bruger natmasker og peelinger om aftenen. Så er der nogle der bruger den alene, og andre vil helst bruge den sammen med en mere fugtgivende creme. Jeg anbefaler at den bruges oven på cremen, pga. dens indhold af glycerin, så kan den også fungere lidt som en primer (y)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Tak for svar – det vil jeg prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox januar '16