Reviva Labs Vitamin E Stick - Er Dine Læber Allerede Helt Sprukne?

Depend 7Day forår 2016

depend-foraringr_zpsi7ykwn57depend-foraringr-7day_zpsvjws5bkz

*Sponsoreret – produktet er modtaget af Depend*

Depend har offentliggjort de nye forårskollektioner fra deres O2 minilakker og deres 7Day kollektion, som kan ses her. Jeg er en storforbruger af 7Day, pga. den lange holdbarhed, det er ikke ligefrem GelLack (som jeg savner evig og altid når jeg lægger neglelak), men det kan gå an. Jeg plejer godt at kunne have dem på i 4-5 dage uden det begynder at krakelere, og hvis jeg følger brugsanvisningen, har jeg kunne få den til at holde flere.

Denne forårskollektion er simpelthen så smuk og med skønne glade farver. Jeg er begyndt at være en sucker for pastelfarver, og derfor er specielt Spring Sister, Collecting Raindrops, Treehouse Haven og Hidden Rainbow mine favoritter, som nu også står fremme i min makeup organizer og bringer smil, sol og glæde frem. Se bare navnene, er de ikke skønne?! Barnlig glæde er da det bedste!

Depend 7Day forårskollektionen kommer i butikkerne i uge 7 (samme uge jeg har fødselsdag! 😀 ), og forhandles i blandt andet Matas, Magasin og Salling.  Husk at Depend 7Day kræver Depend 7Day startsæt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Reviva Labs Vitamin E Stick - Er Dine Læber Allerede Helt Sprukne?