De 12 Bedste Beauty Køb 2015

De Mest Læste Blogindlæg 2015 Top 10

mest-laeligste-blogindlaeligg_zpsjcdngtocOkay, kom lidt sent. Der har åbenbart været en fejl med udgivelsen, men den er alligevel lidt sjov, så nu får du den. De mest læste indlæg NÅR jeg har undladet indlæg omkring diverse beauty julekalendere – for de er rigtig populære, og ville fylde en del på denne top 10.

 1. Beautyblender VS H&M Makeup Svamp
  Gammelt indlæg fra 2012 får en førsteplads – dengang var der ikke så mange ‘dupes’ af beautyblenderen, men der var blandt andet denne fra H&M. Når jeg tænker tilbage på dén, er den virkelig ringe i forhold til alle de andre der er på markedet i dag. Ved ikke hvorfor, men indlægget begyndte at blive meget læst i efteråret?! Jeg har i øvrigt fået andre dupes nu, så burde lave en ny VS’er 🙂
 2. Kokosolie Som Hårkur Og Leave-In Hårolie
  Kommer ikke som nogen overraskelse, da jeg kan se på forskellige skønheds forumer, at der er flere og flere der får øjnene op for de fantastiske egenskaber kokosolie har for håret.
 3. Goodiebox by Magasin Oktober ’15
  Den bedste box nogensinde fra Goodiebox, det er dog alligevel flot at en så nyt indlæg alligevel kommer på på en 3. plads over mest læste indlæg.
 4. 24 Ting Du Kan Bruge Kokosolie Til – Beauty Edition
  Som før, flere har fået øjene op for kokosoliens lækre egenskaber, men det er ikke kun håret (eller beauty for den sags skyld), kokosolie er fantastisk til. Her er en liste over 24 ting jeg kan anbefale.
 5. eBay køb: Facial Cleansing Bbrush
  Der findes mange elektriske ansigtsbørster på nettet, og denne fra eBay er faktisk ret god, og prisen gør at alle kan være med.
 6. Hvor Aktiv Er Du? Garmin Vivotfit Aktivitetsur
  Dette armbånd, gjorde jeg blev meget mere opmærksom på hvor aktiv jeg var (eller ikke var), selvom jeg ikke har armbåndet for tiden (det er desværre blevet langtidsudlånt til familiemedlem), er jeg stadig meget opmærksom. Jeg kan helt sikkert anbefale uret, og ønsker mig selv et ekstra, da jeg kan se hvor populært det er blevet at prøve i min familie.
 7. Fjern Neglelak Fra Tøj Og Andet Tekstil
  Pletterne jeg frygter mest! Forstår godt at der er blevet googlet efter en løsning.
 8. eBay Fund #53 – Home Edition
  Dét her forstår jeg ikke…
 9. Goodiebox Februar ’15
  Den første special edition fra Goodiebox, hvilket også gjorte den ret spændende. Har stadig æsken, fordi den er så pæn.
 10. Ebay Guide For Begyndere
  Jeg ved at mange af jer læsere, er vilde med eBay, og ved også mange tager deres eBay mødom gennem denne blog – jeg føler mig lidt beæret over at være årsag til have lokket jer i fordærv/himlen. 🙂

5 kommentarer

 • Stine

  Haha, ja det var dig som tog min ebay-mødom! 😀 Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Haha – er det så himlen eller fordærv?
   Godt nytår til dig også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Haha – jeg synes himlen – min bankkonto synes fordærv… 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Koster det penge at bruge PayPal?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det er et både-og spørgsmål. Hvis du er sælger, koster det et vidst beløb + X procent. Nogle gange, kan disse procent blive lagt over på køberen, men det er meget forskelligt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

De 12 Bedste Beauty Køb 2015