De Mest Læste Blogindlæg 2015 Top 10

At Vaske Pensler Bliver Aldrig Det Samme Igen! Mine Yndlings eBay Køb #3

vaskehandske_zps91kyipylMen til sagen! Den ellers røvsyge aktivitet der bare skal ordnes, hvis man er bare er det mindste glad for ens makeup og hud.. Måske er det dit nytårsforsæt, at sørge for at gøre dine makeup pensler rene regelmæssigt? Det kan gøres lettere og hurtigere, så der er tid til alt det sjove – uden at gå på kompromis med renligheden.

Jeg har længe kigget på flere af Sigmas Brush Cleaning Gloves, men synes prisen var liiiidt pebret, og har prøvet mange forskellige middelmådige og ganske okay løsninger, som fx. hjemmelavet vaskebræt, diverse grillhandsker med gnubber og riller og vaskeæg. Og så faldt jeg i december over den cleaning glove kopi på eBay.

Jeg har ikke prøvet den ægte fra Sigma, men ud fra at have prøvet denne her, spare jeg masser af tid! Tror jeg kan skippe 1/3-2/3 af tiden! – Jeg har ikke tænkt mig at tage tid med at vaske pensler på den ‘gamle’ måde igen, da det simpelthen bare ikke er dét værd, efter at have prøve men handsken.

vaskehandske-1_zpsc3sukyqy

Silikone handsken har to sider, én til mindre pensler som fx. øjenmakeup og én til ansigtsbørster, hvor der er tilpasset gnupper og riller der egner sig bedst til netop den størrelse børster. Imellem tommelfinderen og resten af hånden, er det også muligt at trækket noget af væsken af penslen, inden den sættes til tørre  – fx på de hammerende praktiske opsatser til formålet. Disse makeup børste holdere er guld værd når penslerne skal tørrer, så du ikke risikere at der kommer væske ned til limen, og hårene heller ikke bliver  formet forkert. Jeg venter simpelthen på en ekstra, da jeg er blevet så glad for den jeg har.. Måske er det har egentligt mine yndlings køb #3 og #4?

*indlægget indeholder affiliate links*

6 kommentarer

 • Et fantastisk godt tip! Har selv overvejet at investere i en, fordi det er da det værste at have en masse børster liggende, som alle sammen skal gøres rent på en gang.
  Men den fra Sigma er bare så dyr – så tror helt sikkert jeg skal kigge på denne efterligning. Det har nok ikke den store betydning for funktionen 🙂

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Tror jeg heller ikke.. Jeg har ikke kunne se nogen forskel endnu (udfra videoer og billeder), udover at Sigma, har lavet en ny model, som jeg dog synes virker alt for stor og klodset.
   Men helt sikkert en lækker besparelse og fuld valuta for pengene. Jeg er virkelig blevet glad for min, og synes ikke det er en pine (så meget) mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Den er klikket hjem! Og så håber jeg VIRKELIG at gutten sender en makeuppensel vaskehandske og ikke en af de andre 24 produkter der blev annonceret for inden man nåede til produktinformationen om handsken :see_no_evil: :flushed: :scream: ;)Håber din eksamen er gået godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Tak! Den gik ikke så godt som håbet, men min skriftlige opgave reddede os, så vik fik 10, hvilket er over forventning. 😮 Så det gik vel godt på en eller anden måde, alligevel.
   Men kan love dig for at det er handsken du får, ellers får h*n med mig at bestille 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Høj

  Den er hermed klikket hjem.Tak for tippet. Jeg havde også overvejet Sigmas udgave, men 40 dollars? Nej tak, jeg nøjes med de 8 dollars på eBay 🙂
  Jeg hader at vaske børster (og får nok ikke gjort det ofte nok), så jeg håber, den her bliver en hjælp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Så lidt. $40.00 virker også så overdrevet for…. en silikone handske.. Men håber det hjælper lidt på det, det har i hvert fald hjulpet (en del) for mig. 🙂
   Sammen med pensel tørrerstivtavet (som også virkede som en underlig investering først), så er det hele meget nemmere 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

De Mest Læste Blogindlæg 2015 Top 10