Goodiebox december '15

Real Techniques Your Eyes Starter sæt til kun 63,75 eller 97,70 kr – 20 % på alt RT

rte-01406-6_zpsvohk7prd

iHerb gør det igen! 20 % på alt fra RT, så det er muligt at få Your Eyes Starter sæt til kun 63,75 kr, som første gangs køber, eller 97,70 kr, hvis du har handler der før – hvilket der er stor sandsynlighed for at du har, hvis du er fast læser 😉

real-techniques-collectors-edition-sculpting-set_zps9ujngctnDe har lige fået bold metals collectionen (sæt med tre) og deres brynsæt, som jeg overvejer lige nu… Jeg har allerede den ene børste fra Your Eyes Starter sæt – okay, uden knækket. Så er der to ekstra pensler og to pincetter, men ved ikke hvor meget jeg vil få dem brugt? Har allerede bestilt en af de andre har jeg bestilt på eBay for få dage siden til 5 kr!

Jeg modtog i øvrigt en pakke fra iHerb i går, indeholdende disse ting *__*

11111_zpsibslyxrm

E.L.F. High Definition Powder (Corrective Yellow)

EcoTools Mini Essentials Holiday Set

Sierra Bees Organic Lip Balms 8 Pack

Real Techniques Concealer Brush

E.L.F. Eyebrow Kit (Ash)

Lip balmene, kommer snart på salgsiden (som er opdateret i går), så man kan vælge sådan en gratis, ved køb over 60 kr. 🙂 Jeg glæder – som er fantastisk, men den gule skulle være genial til baking. Brownkittet, er en midlertidig erstatning for den Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, der er for mørk til mig (og til salg på salgssiden nu)… Den er bedre i farven, men slet slet ikke så lækker som AB! EcoTool sættet, skal være en del af en gave, og concealer brushen fra RT.. Ja… det er jo bare mit kærlighedsforhold til RT. <3

Indlægget indeholder affiliate links

8 kommentarer

 • Litten

  Som din faste læser må jeg indrømme, at du er mig et dyrt bekendtskab. Jeg gik amok på Iherb igår og brugte 400 kr. på mig selv (i december!?!). Jeg håber, at den går fint igennem tolden, men no matter what, så bliver jeg tilfreds. Jeg bestilte argan oil, mandel olie, massér af RT (aldrig prøvet dem før, men jeg tror dine ord), det samme sæt fra eco-tools som dit, E.L.F Cream Eyeliner og ja meget mere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvordan får man de 20% Rabat? Synes Ikke jeg kan se det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   De kommer automatisk, når du lægger tingene i kurven Christine. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer om nye lækre børster, men jeg tør simpelthen ikke bestille fra USA, da jeg før har fået et ordentligt smæk med told. Har du selv oplevet at skulle betale told med de ting du selv har købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Ikke endnu. Har kun haft to eller tre pakker der har kostet under 80 kr derfra. Har lige bestilt for $47.74 i dag. (y)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox december '15