eBay fund #76 Beauty

Indholdet Af Mine 3 Beauty Kalendere – Dag 7 Til 12

Liiidt forsinket, men har haft computerproblemer med mit grafikkort efter en opdatering, så jeg har ladet computer være computer indtil min kæreste kunne fixe problemet i dag, det var ikke noget der rigtig kunne hidse mig op (*løgn*), da jeg bare var taknemmelig for, at det ikke skete under eksamenaskrivningen. 🙂 For at undgå at der går kluddermudder i det hele, er dag 13 og 14 først på fredag.

the-body-shop-julekalender-2015-indhold_zpshdhpg9e0Indholdet i the Body Shop Ultimate dag 7 – 12

7. Fuji Green Tea Body Wash – 250 ml
8. Almond hand & nail Cream 30 ml
9. Eye mask
10. Wild Argan Oil Shower Gel – 60 ml
11. Bath Gloves
12. Wild Argan Oil Body Lotion – 60 ml

lf-beauty-julekalender-lookfantastic-2015-indhold_zpswgedvyeqIndholdet i  LookFantatic Adent Calender dag 7 – 12

7. Paul Mitchel Ultimate Color Repair Triple Rescue – 25 ml
8. Bubble T Hibiscus & Acai berry tea restoring body lotion – 100 ml
9. Cult51 10 ml
10. NudeStix Lip + Cheek Pencil (Satan)
11. Eylure vipper (N. 035)
12. Jurlique Rosewater Balancing Mist – 15 ml

dsc_0089_zpsdvrb22vlIndholdet i Yves Rocher julekalender dag 7 – 12

7. Apricot Fruity Scrub – 50 ml
8. Organic Nourishing Face Care – 50 ml
9. Naturelle Osmanthus EDT – 7,5 ml
10. Repair Balm Dry Ends – 50 ml
11. Botanical Color Eye Pencil
12. Neglelak (23. Rose Azalèe)

Igen, er jeg nok mest glad for Yves Rocher. Der er virkelig nogle god produkter imellem og  Repair Balm Dry Ends, er blevet min nye hellige gral – det er love at first sight.  LookFantatic Adent Calender, er blevet bedre, men minder stadig mest om en forstørret LF Beautybox – samme dag som jeg fik Eylure vipperne (dag 11.), kom min LF Beautybox… Som også indeholdte Eylure vipper. Jeg har stadig fortrudt LF Beuatybox, og så kom jeg også til at snakke med en anden blogger, der mindede mig om at den skulle have en værdi på £250, hvilket svare til i gennemsnit 100 kr per dag.. Det gør mig faktisk endnu mere skuffet, for jeg synes i første omgang at £250 lød vildt, men tjekkede efter (igen) og det stod der altså. The Body Shop produkterne er meeeh, jeg bruger ikke shower gel eller wash fra the body shop, og kommer nok heller aldrig til det. De var en smule kedelige i forhold til de første 6 dage.

Se også indholdet fra de andre dage:
Dag 1 til 6 *** Dag 7 Til 12 *** Dag 13 til 18 *** Dag 19 til 24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #76 Beauty