Indholdet Af Mine 3 Beauty Kalendere – Dag 13 Til 18

Indholdet Af Mine 3 Beauty Kalendere – Dag 19 Til 24 + Endelig vurdering

Håber du har haft en god jul, masser af hygge og gode gaver. Det har jeg! Udover en masse julehygge, har jeg blandt andet fået et nyt objektiv til mit kamera, som jeg glæder mig til at få taget ordenligt i brug i løbet af 2016. 😀

Dette er det afsluttende indlæg omkring mine 3 beauty kalendere. Den kommer ‘først’ i dag, både fordi at LookFantastic har 25 låger (jeg elsker den idé) – og der er ikke så mange der alligevel læser med, i juledagene – for slet ikke at nævne at jeg selv har gang i en masse familiehygge. Jeg giver også min samlede vurdering af de enkelte kalendere.

the-body-shop-julekalender-2015-indhold-anmeldelse_zps84ggendq

Indholdet i the Body Shop Ultimate dag 19 – 24

19. Shea Beautifying Oil – 100 ml
20. Camomile Sumtuous Cleansing Butter – 90 ml
21. Lip & Cheek Velvet Stick 50
22. Drops Of Youth Eye Concentrate – 10 ml
23. Fuji Green Tea 200 ml Body Butter
24. Wild Argan Rougn Scrub 50 ml + gavekort til Wild Argan Oil Body Butter 200 ml

lookfanstastic-advenct-calendar-julekalender-indhold-2015_zpspkexn9caIndholdet i  LookFantatic Adent Calender dag 19 – 24

19. BareMinerals Wearable (Plum Light)
20. Molton Brown Black Peppercorn Body Wash – 100 ml
21. St. Tropez Instant Tan Wash Off Face & Body Lotion – 50 ml
22. Eve Lom Cleanser – 30 ml + stof serviet
23. Murad Rapid Collagen Infusion – 5 ml
24. Nuxe Face Cleansing And Makeu-Up Removing Gel – 15 ml
25. Tangle Teezer

yves-rocher-julekalender-2015-indhold-anmeldelse_zpsz1ywxxylIndholdet i Yves Rocher julekalender dag 19 – 24

19. Top Coat for Eye Makeup – 4 ml
20. Exfoliating Botanical Hand Care Oil – 75 ml
21. Beautifying Dry Oil – 100 ml
22. Express Eye Makeup Remover – 125 ml
23.Volume Elixir Mascara
24. Apple Delight silky body cream Limited edition 150 ml

Og så min endelig dom om de tre kalendere – vurderet over alle 24 dage…

the Body Shop Ultimate synes jeg har indeholdet meget til kroppen, ikke det overrasket mig, men det var virkelig virkelig meget. Fordelen er, at jeg har muligheden for at få byttet nogle af produkterne i den lokale the Body Shop (hvordan de gør det, svinger fra butik til butik).. Så det er ikke helt katestrofalt, når der er et produkt som ikke lige faldt i ens smag.  For ekesmpel er jeg stadig i gang med den Beautifying Oil jeg fik forrige år, og synes egentligt det er spild af god produkt at ligge i gemmeren. Men alt i alt, er the Body Shop Ultimate en kalender jeg vil købe igen i fremtiden, måske bare ikke hvert år, da jeg allerede kan se flere af tingene kommer til at ‘ligge i kø’ for at blive brugt.

LookFantatic Adent Calender blev årets skuffelse, hold fast jeg synes det var nogle sure penge at have brugt, og jeg fortrød allerede bittert efter få dage. Specielt da det gik op for mig igen, at den anslået værdi lød på £250.00 – hvilken jeg virkelig har svært ved at se, kan lade sig gøre… Halvdelen af produkterne husker jeg, at jeg allerede har fået i tidligere LookFantastic boxe, og jeg tænkte lidt; hvem er lige deres målgruppe? Regner de ikke med, at mange Lookfantastic boxe abonnenter også vil købe kalenderen? Jeg føler ikke rigtigt at det gav mening for mig både at have abonnement på boxen og købe kalenderen samtidig. Så næste år, skulle kun være hvis jeg så det præcise indhold inden og jeg ikke har haft fået boxene i løbet af året. – Det er i øvrigt muligt allerede at skrive sig op til næste års kalender her.

Yves Rocher julekalenderen var den store overraskelse for mig, jeg havde ikke så mange forventninger, da den var ny, og ikke før er kendt for lignende (udover nogle ret gode ‘julesokker’ med produkter). Jeg fik virkelig meget for pengene og det var kun 2-3 produkter jeg ikke rigtigt vil få brugt, fx. body butteren, da jeg har fået allerede 3 i the body Shop – har til de næste mange år, når jeg også ser på dem jeg allerede havde i forvejen. Det har været den jeg synes har været mest afvekslende, hvor jeg har fået nogle nye favoritter og hvor jeg glædede mig hver dag til at åbne. Det er den kalender jeg helt sikkert selv vil have som første prioritet næste år.

Se også indholdet fra de andre dage:
Dag 1 til 6 *** Dag 7 Til 12 *** Dag 13 til 18 *** Dag 19 til 24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Indholdet Af Mine 3 Beauty Kalendere – Dag 13 Til 18