Tomme produkter #19

eBay fund #76 Beauty

ebay-koslashb-fund-vinter-2015-2016-makeup-koreansk_zpsjjwdev7uøjenskygge palette // øjenskygge palette
Etude House Play 101 Stick Foundation
// Etude House Play 101 Stick Multi Color
Rivecowe Flexible Liquid Brushpen Eyeliner // Peel Off Liquid Tape

Jeg er stadig ved at komme mig over begge eksamensafleveringer i går, prøver at slappe af, selvom jeg har sååå mange praktiske og sociale gøremål! Prøver at tage én ting af gangen, og stadig nå at nyde december 😉 – Har en helt masse ‘Juleønsket’ jeg skal nå at have indhentet og alt for mange julesmåkager der skal spises. <3

Bemærk at begge øjenskygge paletter er fake af the Balm Nudenår jeg har så mange øjenskygger der ligner dem i farverne, at jeg vil betale prisen for det en ægte koster (den ægte er i øvrigt 50 % ned på cocopanda), så hvis det kun er for emballagen, kan jeg sagtens nøjes med en dage! Så er jeg blevet ret forelske i Etude House nyeste Play 101 Stick, jeg har allerede bestilt highligteren hjem. Jeg frygter lidt, at den minder meget om Benefit Watt’s Up, som jeg har betalt omkring 259 kr for, men så ved jeg da bare det til en anden gang? Kan sagtens være, at den stadig er helt anderledes – jeg laver en VS’er! Eyelineren fra Rivecowe, have en af mine gamle yndlings blogger og youtuber anbefalet (i øvrigt, tjek seneste video, hvor hun besøger To Faced hovedkvarter), og jeg  har været sooo hooked på den ultra tynde eyeliner. Jeg prøver virkelig at overtale mig selv til ingen beauty køb i december og januar (og februar), da mine tre beauty julekalendere, jo indeholder minimum 72 produkter (okay, det lyder altså vildt at sige det højt!).

*indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

2 kommentarer

  • Hvis den minder om What’s up fra Benefit må du meeeget gerne sige til! Jeg ejer den nemlig i ministørrelse og er lidt forelsket, men hvis jeg kan få noget tilsvarende til mindre penge, så ville det da ikke være dårligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Tomme produkter #19