eBay Fund #78 May The Force Be With You

De 12 Bedste Beauty Køb 2015

bedste-beauty-koslashb_zpsee0fsryhNu er året snart omme, og der er mange gode bud på ‘året der gik’ og andre nytårs indlæg. Jeg plejer at lave årets favoritter, men det viste sig at være for svært! Derfor har jeg begrænset mig til nye beauty produkter, hvor jeg ikke har prøvet det før, og som jeg er blevet fan af. – Alfabetisk rækkefølge.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

dipbrow_dark_brown_2_1_zps5zokg3iv
Selvom, jeg stadig ikke har fundet en helt tilpas farve, forstår jeg hypen omkring dette produkt, og har helt sikkert gjort mig meget kræsen i forhold til andre bryn produkter – en anden dag kommer jeg med listen over produkter jeg aldrig vil købe igen, hvor et par bryn repræsentanter optræder. Jeg er vild med hvor soft den kan se ud, se naturlig ud, eller laves meget markeret og skarp! Holdbarheden kan ikke sammenlignes med nogle andre produkter, selvom jeg kan forstå, at holdbarheden svinger lidt fra farve til farve. Jeg elsker den!

Badger Company Organic Cuticle Care

wsb-33170-3_zpse5i34lmqNeglebånds olie i fast form fra det økologiske mærke Badger Company. Den dufter sød og let af citrus og shea, og den faste form gør at den er nem at have med på farten, hvilket betyder jeg også får den brugt. Prisen gør bare, at der er endnu færre grunde til ikke at prøve den, da den kun koster det der svare til 36 kr for 21 gram!  Læs mere i min anmeldelse af produktet.

DermaV10 Make-Off Mit

make-off-mitt-235x300_zpsiy833zydDovenskab længe leve – skulle man tro, men denne microfiberhandske fjerner nemt makeup (også det meste vandfaste jeg har prøvet) kun med lunken vand! Den bliver også helt hvid igen efter en tur i vaskemaskinen, så det kan ikke blive nemmere! Pssst – den koster kun 19 kr i Normal butikkerne.

Gosh Foundation Drops

_foundationdrops_002_1_zpspjszlnwqMit førstehåndsindtryk af foundationen var desværre lidt skuffende, men det er dog vendt til nærmest tilbedelse! Hold fast, det er lang tid siden jeg har oplevet så fantanstisk flydende foundation! Den er meget flydende, men er vildt med at arbejde med og give et ensartet look uden streger. Den har medium dækning der let kan bygges op, og så sætter den heller ikke i tørre pletter, hvis huden er lidt tør – hvilket mange af os nok kan genkende på denne årstid. HURRA!

L’oreal True Match Concealer

2579313_zpsg8pwxrdtJeg har brugt mange – MANGE – penge på concealere det sidste års tid, både MAC og Youngblood (og en række drugstore og andre billige mærker), men denne her er bare fantastisk til øjenomgivelserne. Jeg har altid haft True Match foundation, siden de kom på markedet (hvem ved hvor mange år det er efterhånden?), men undre mig over jeg aldrig har prøvet concealeren.. Men har jeg nu og er ikke skuffet! Meget let, men samtidig fuld dækning, og så er den billig… Jeg er fan!

Makeup Revolution London Ultra Blush Palette – Sugar and Spice

eeeee_zpsxijzophcEn lækker blush palette med 7 brugbare blush og 1 highligter. Alle farverne er virkelig pigmenterede (se swatch og  læs anmeldelsen her). og så koster den kun £6.00 …… £6.00. Jeg tror det er det køb, hvor jeg har fået mest for pengene i 2015, og den er derfor kommet på listen.

Real Techniques Sculpting Set (Collector’s Edition)

real-techniques-collectors-edition-sculpting-set_zps9ujngctnJeg er mega fan af Real Techniques pensler, og de måtte da på listen! Det var svært at vælge hvilken, så jeg lader (mit nyeste sæt) Real Techniques Sculpting Set repræsentere penslerne. Priserne varierer meget på Real Techniques, og der er rigtig mange penge at spare, ved at kigge udenfor Europa. Jeg elsker hvor meget kvalitet man får for pengene, og hvordan de fleste pensler er multifunktionelle.

Revlon Professional Nutri Color Creme #200 Burgundy

a711b7c1a90bab91998a63d8848df52e_201711_1_zpsjwkadg6yMit lilla hår eventyr i sommers, kunne ikke havde været foruden de lækre farvebomber fra Revlon. Jeg prøvede flere produkter til at farve mit hår med uden perioden, men det var kun Revlon der var noget værd at bruge i forhold til påførelse, holdbarhed, pleje, drøjhed og pris.

Rimmel London Provocalips 16 HR

rimmel-provocalips_zpsqnrkw1qc

En must have for enhver pige der er glad for farverige læber. Når et produkt reklamere med – som her 16 timers holdbarhed, plejer jeg at tænkte at det betyder den holder i 10 timer – max 12, hvis den er rigtig god.. Men Rimmel London mener det! På min Instagram kan du blandt andet se hvordan den ser ud efter 10 timer og 22 timer, hvor jeg både har været i bad, sovet og børstet tænder to gange (og indtaget mad) og her kan du læse min længere anmeldelse af produktet. Det er simpelthen det bedste læbeprodukt ever, og håber Rimmel kommer med mange flere farver!

Schwarzkopf Styliste Ultime Amino-Q Hold Foam Mousse

941735_xlarge_zpso2oc4n65Min nye hellige gral til super glat hår. Hvis du er træt af krøller der forsvinder og elastikker og hårnåle der glider ud, er det her ikke bare en must have, men en nødvendighed! Den har gjort, at jeg nu godt kan lide at sætte mit hår og krølle det, da det for første gang i mit liv holder! Hvor har du dog været alle mine teenageår?! Love you <3

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-In-Oil

17800m_l_zpsr9yaai0qJeg har rigtig mange forskellige serumer, men det er som om jeg er stoppet med at bruge de andre, efter jeg er begyndt at bruge denne (tør ikke tænke på hvor mange penge der bare står og venter på at blive brugt!). Denne serium-i-olie er bare såååå lækker. Den trænger hurtigt ind, og fedter ikke. Jeg har set et tydelig forbedring af min huds fugtniveau efter jeg er begyndt at bruge denne, da jeg ikke lider af ‘hovedpudeaftryk’ i ansigtet mere om morgenen

Tonymoly Panda’s Dream White Sleeping Pack  

tonymoly_zpsboh2pdwzEt nyere produkt, der har taget mig med storm. Det er en natmaske, der giver masser af fugt til huden og gør ens hudtone mere ensartet, jeg er ikke så rød i huden som jeg var før, og kan helt sikkert takke Tonymoly for det. En virkelig nuttet indpakning og så en fantastisk pris.

2 kommentarer

 • Rikke

  Bruger du din serum-in-oil sammen med en natcreme eller alene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg bruger serumen under både nat og dagcreme. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay Fund #78 May The Force Be With You