Op til 30 % Rabat På Alt Beauty Ved Asos

Min Nye Hellig Gral: Schwarzkopf Styliste Ultime Amino-Q Hold Foam Mousse + Vinderen Af Dove DermaSpa

941735_xlarge_zpsrbofjl3qLidt lang overskrift? Mon ikke!

Jeg vil fortælle lidt om min nye hellige gral fra Schwarzkopf, som er en lidt trist historie. Både, at vi i første omgang gik lidt forbi hinanden, indtil jeg så dens store potentiale, og ligeledes den skæbne den har fået – måske kan denne skæbne blive bedre?

Kender du det, men at sætte hår med nyvasket hår? Håret er for glat og sidder ikke ordenligt, men badet kunne heller ikke være undgået, da det virkelig trængte. Sådan havde jeg det i lørdags, da jeg skulle til fest, og ville sætte det i en fin 50’er frisure med krøller og victory curls! Gode råd var dyre, og fandt så Amino-Q Hold Foam Mousse fra Schwarzkopf frem. Denne mousse har faktisk stået på min badeværeseshylde længe. Har bare ikke kunne få den til at fungere, men havde heller ikke set potentialet! Den sørgerede for at jeg fik hold og  struktur på håret, uden at være fedtet. Den var bare fantastisk! Håret blev nemmere at sætte, og det sad bare – indtil jeg blev overrasket af stormen og regnen der regnede sidelæns 😉

Ikke destro mindre, har jeg fået et helt andet syn på denne skønne mousse, det gør det så meget lettere at sætte. For det ikke skal være nok, indeholder den aminosyrer der reparerer det skadet hår. 😀 Så er det den triste skæbne… Det lyder til at denne mousse kun forhandles i Bilka nu – hvad sker der for det!!? Jeg kan kun anbefale at du køber den, hvis du, ligesom jeg, har super glat hår efter hårvask, der næsten gør det umuligt at sætte.. Hårnåle – elastikker – spænder glider ud;  Schwarzkopf Amino-Q Hold Foam Mousse fungere.

Udover Bilka, har jeg fundet to webshops der forhandler den, siderne er på dansk, men sender ikke fra Danmark. Du finder dem her og her.

og vinderen af Dove DermaSpa konkurrencen blev…
Rikke Engbirk
– Bliver kontaktet på mail, hvis der ikke bliver svaret indenfor 3 dage, trækker jeg en ny.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Op til 30 % Rabat På Alt Beauty Ved Asos