The Body Shop 24 Happy Days 2015 indhold - Kan Købes Online!

Lookfantastic Advent Calendar 2015 – The Beauty Secret

the-beauty-secret-lf_zps5gsxlmidthe-beauty-secret-lf-2_zpstwn198vrakket være Dorte S., fik jeg lige et hint om, at årets smukkeste julekalender fra Lookfantastic blev leveret med en anden leverandør end Postdanmark, og der også var en teknisk fejl i oplyste mails.
Den har ligget og ventet på mig en hel uge!

Jeg er såååå glad, den er SÅ ubeskrivelig smuk med guldtryk af sådan en lidt Art Nouveau stil hvor makeup og hårstylingsproduker er en del af mønstret. Smååååk sagde pigen!

Lookfantastic Advent Calendar 2015 er desværre udsolgt, og allerede udsolgt efter 48 timer – jeg tror dog at det var efter de fik dem på lager, hvilket tyder på en kæmpe succes! Jeg glæder mig til at se indholdet, håber det er anderledes en typiske LF Beautyboxe (for at undgå misforståelser – de er lækre!), men vil forvente lidt andet. Jeg har dog også valgt, at jeg ikke vil se indholdet før jeg åbner hver enkelte låge – SÅ DU DER VAR 25?! 😀 – og så lade det være en overraskelse. Men guuuud der er lang tid til december!

Hvis du vil se indholdet i kalenderen, finder du det i følgende indlæg:
Dag 1 – 6, Dag 7 – 12, Dag 13 – 18, Day 19 – 24 (25)

Nu vi snakker om hvilken succes det er – det er allerede nu muligt at forudbestille (ikke betale) ens Lookfantastic Advent Calendar 2016 på Lookfantastic, hvis du vil sikre dig at du ikke går glip af næste år julekalender.

8 kommentarer

 • Jeg har også bestilt en LF julekalender, men har ikke modtaget min endnu. Hvem er leverandøren? Nu bliver jeg bekymret for at min kalender også ligger og venter på mig eller andet sted :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • *et eller andet sted

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg fik en mail fra lookfantastic omkring d. 8.-10. omkring leveringen, men havde ignoreret den, da jeg tænkte det var fra en anden ordre, men det er Bing den bliver leveret med. Der var fejl i emailadressen, så jeg modtog ikke noget med at den ventede på mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej igen. Nu er jeg jo hooked på din blog 🙂 Denne kalender ser lækker ud, for søren hvor kan man urge mange penge på alle de fine ting 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Heeeej 😀 Tænkte faktisk på dig i går.
   Men den er rigtig fin – blev også udsolgt på 48 timer, og du kan allerede skrive dig op til næste års kalender. 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, hyggeligt 🙂 Sig endelig til hvis du skulle få tid til den kop kaffe i hvert fald 🙂
   Vildt de blev udsolgt så hurtigt, var meget overrasket over de allerede var væk 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Gerne! Jeg er i gang med at interview til mit projekt i denne uge, så ved ikke lige om jeg får run på i næste, men skal nok prøve. For vil så gerne have noget blogger netværk tæt på, og specielt en anden beautyblogger 😮 Kunne være så hyggeligt, hvis vi klikkede! Er du i gang med at skrive projekt, så du var igang med en bachelor?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der er altid meget at se til med skole og alt det, så ingen stress her fra – bare en gang ved lejlighed kunne da være super hyggeligt :smiley:
   Ja, er i gang med en PBA men vi har løbende projekter, så ikke den endelige nu eller noget 🙂
   Men giv bare besked Malene, hvis du skulle få tid og lyst til at mødes :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

The Body Shop 24 Happy Days 2015 indhold - Kan Købes Online!