eBay Fund #74 Happy New Year

iHerb haul – Spar 10 % På Hele iHerb Og Yderligere 10 % på Beauty

iherb-haul_zpsp3ezzdlsMin 3. iHerb pakke denne måned! Med de rabatter der er lige nu, kunne jeg allerede godt ligge en bestilling igen! 😀 Hahah, jeg er besat! Men indtil d. 30. har iHerb 10 % rabat på hele siden, og yderligere 10 % rabat på beauty, aaaaarh, hvor er det fristende! Men jeg hentede min pakke i går, og har allerede været godt i gang med at prøve indholdet!

I denne bestilling var der:

Te i de smukkeste dåser fra Harney & Sons, som i sig selv kunne gå hen og blive et  samleobjekt, teen er doseret i små silkeposer, og det hele er bare så hyggeligt! Jeg har allerede været i gang med smagen Paris, som er deres mest solgte (så jeg gik ud fra den var noget ved), den smager lidt af citrus og vanilje. Den er selvfølgelig lidt pricy, for ‘tebreve’, men den er så fin og har så delikat smag, at den vil være en fantastisk gave til en teelsker (læs; mig!), og se fantastisk ud på en hylde sammen med andre dåser fra Harney & Sons. De koster $7.99 pr dåse ($7.19 efter rabat) og findes i 52 forskellige varianter.

Jeg er ikke lipgloss typen, men prøvede alligevel en lipgloss fra Alba Botanica med passion frugt, på grund af de mange gode anmeldelser – og den skuffer ikke! Dens holdbarhed er ikke speciel i forhold til andre lipgloss, men duften, den diskrete smag af passion og den fantastiske konsistens, er bare genial! Det er den første rigtige glossy lipgloss, som jeg ikke synes klister på nogen måde eller på nogen måde er ubehagelig, samtidig plejer den læberne med shea og vitamin E. Alba Botanica Passion Fruit Nectar Clear Lip Gloss koster normalt $3.99, men med 20 %, men efter rabatterne koster den $3.23.

Life Flo Health Pure Rosehip Seed Oil, er en af de bedst bedømt beauty produkter på iHerb, så skulle selvfølgelig se hvad det er for noget. Det er en olie, der kan bruges til blandt andet serum, bodyolie og som massageolie til hår og hovedbund. Den skulle være fantastisk til at genopbygge, og have gode egenskaber til moden og/ eller solskadet hud, hvor den kan hjælpe på solpletter på huden. Den faste lave pris på iHerb er $5.32, og med rabatterne, er den nede på $4.47

Jeg kunne se at flere af e.l.f. blush er udgået, og jeg ville så prøve E.l.f baked blush (Peachy Cheeky), for at se om den farvede matchede lidt en tidligere højtelsket blush fra e.l.f. Jeg har ikke haft tid til at sammenligne endnu. Men hold fast den er smuk! Den er lige nu udsolgt, men det er altid værd at shoppe e.l.f. på iHerb som er meget billigere end de europæriske priser (så billig makeup næsten føles gratis!)

Selvfølgelig sidst men ikke mindst Real Techniques by Samantha Chapman Eyelining Set, som er helt fantastisk, selvom 4 pensler til eyeliner virker liiiige voldsomt nok. – Men nej – for de er fantastiske, og er perfekte med den gel eyeliner fra e.l.f. jeg viste i en anden iHerb haul. Jeg vil komme med et fyldestgørende indlæg senere, hvor jeg også sammenligner en af Real Techniques andre eyeliner pensler. Med de gode rabatter du kan få lige nu, kan du købe sættet til $16.19 (normalpris $19.99).

Jeg er sååå glad for tingene og glæder mig til at vise mere!

2 kommentarer

  • Teresa

    Hvad er din erfaring med told på pakker fra iHerb? Holder du pakkerne under 80 kr eller satser du?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Jeg satser nok lidt, har kun haft to pakker nogensinde under 80 kr (den sidste pakker jeg fik blandt andet og en anden var min aller første pakke). Men jeg har ikke rigtigt hørt om nogle blive taget udover én uheldig læser :unamused: . Men jah… jeg bestiller der fra lidt for tit og har stadig tolden ’til gode’. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay Fund #74 Happy New Year