Oktober favoritter 2015

iHerb haul november 2015

iherb-haul-nobember-2015-del-1_zpsipz7emwnJeg har bestilt en lille pakke mere, som kun indeholder to ting – men kunne jo ikke lade være, når der var 20 % på RT.. Det var lige lidt for meget forlangt af mig! jeg kunne godt tænke mig at udforske flere af iHerbs kategorier, som du måske kan fornemme i denne ordre.

Garden of Eath  Corn Tortilla Chips Blue Chips – $3.41 (229 g)
jaaah… Det var ikke helt så spændende i farven, men havde jeg egentligt heller ikke forventet. De er lavet af økologiske blå majs (bare rolig, ingen GMO her). De er glutenfri, og smager ganske godt, lidt mere grove, end dem jeg er vant til, men tror det er manglen på mel. Kunne helt sikkert godt finde på at købe igen, ikke mindst fordi de er lidt sjove, hvis man får gæster.dsc_0293_zpsoz9hy9ir

St. Dalfour Organic Green Tea Strawberry Rose – $3.32 for 25 tebreve
En fantastisk grøn te, uhm. smager virkelig skønt af jordbær og rose, uden at blive for sommeragtig. Jeg tror helt sikkert jeg skal købe mere af denne, og udforske mere af St. Dalfours andre te varianter.

Triple Leaf Tea Supper Slimming  – $4.30 for 20 tebreve
Jaaah.. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor den kom med, fordi jeg fik den anbefalet af en anden iHerb lover? Have no idea.. Den skulle være ret god til detox, eller bare maveproblemer. Jeg ved ikke rigtigt, kan være jeg engang skriver en fantastisk langt indlæg med alle de fantastiske egenskaber den giver mig, for det er ‘jo’ baseret på gamle kinesiske traditioner – der er da billeder af bambus på æsken og nogle kinesiske stember – seems valid. 😉

Real Techniques Deep Gleansing Gel – $8.99 for 150 ml
Det var lidt denne her, der afgjorte jeg skulle lægge en ordre. Det er den nye Real Techniques penselrens, so jeg endnu ikke har set i Danmark. Jeg har ikke prøvet den endnu, men skal helt sikkert bruge den i løbet af ugen, var lige løbet tør for min tidligere penselrens (e.l.f. Brush Cleaner), som jeg ikke rigtigt kan anbefale

E.l.f cream eyeliner – $3.00
En gammel kærlighed! Jeg har bare været for nærrig med at købe den på elf, da jeg ikke kunne forstille mig mange andre produkter jeg skulle have (indtil jeg mødte iHerb, og så har den enten været udsolgt, eller der lige var andre spændende produkter jeg liiiige skulle prøve). Det er en dupe af MAC cream eyeliner, de minder utroligt meget om hinanden i konsistens og holdbarhed, det eneste forskel jeg kan se er finnishen. e.l.f cream eyeliner virker mere mat i det, end den fra MAC, og så er det jo en smagssag om man vil give det der svare til 20,50 kr eller 145 kr for MAC Fluidline.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Oktober favoritter 2015