En Billige Og Flot DIY Julegave - Du Selv Ville Beholde

eBay Fund #74 Happy New Year

ebay-nytaringr-fest-udsmykning-decor-new-year-eve-black-gold-silver_zps04661otpBogstavballoner (sølv/guld) // Talballoner (sølv/guld)
nytårs photo booth // 20 kvaster til guirlande
10 pom pomer // 100 sorte bøjelige cocktail sugerør

Andre der er begyndt at planlægge nytår? Hvis man vil gå all in og udsmykke, er det ved at være tid at købe, hvis man regner med at bruge eBay. Bogstav ballonerne, kan bruges flere gange (har jeg hørt), og så er de fantastisk sjove og flotte. Jeg er såååå vild med dem, og har allerede planlagt at bestille hjem til min kærestes fødselsdag (der er i februar?!) også. Når jeg holder nytårs fest, så plejer jeg altid at gøre det i farvetemaer, det har tidligere bl.a. være lilla og guld eller sølv, dengang jeg havde min lilla periode, haha 😀 . Men i år tænker jeg sort og guld, så jeg kan genbruge pynten til min egen fødselsdag – også i februar.

Tror faktisk ikke jeg har smidt tingene op, jeg fandt til min sidste års tema fødselsdagfest. Det var pink, polkeprikker og Minnie Mouse. Det var såååå fint, med hjemmelavede invitationer

*Indlægget indeholder affiliate links*

2 kommentarer

 • Sarah

  Hvad har du tænkt dig at gøre med hensyn til ballonerne? Har nemlig selv bestilt nogle, men er i tvivl om hvordan med helium eller om de kan klare normal luft. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg tager almindelig luft og klister dem på væggen 🙂 Du kan så bruge et sugerør til at puste dem op med. Jeg ser ingen ide i helium lige her, da du så har svære ved at styrer dem, så du kan se hvad der står :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

En Billige Og Flot DIY Julegave - Du Selv Ville Beholde