Yves Rocher Limited Edition Julekalender - Spar 69 %! (+ 100 kr rabatkode!)

eBay fund #72

ebay-fund-72-koslashb-koreansk-makeup-kosmetik-hudpleje-bedste-fund-efteraringr-vinter-2015_zps5zyt8tddMakeup pensler (7 stk) // VOV Show Case Ball On Cheek (flere farver)
BBIA pigmenter (flere farver) // Pomme d’Or hjemmelavede bath bombs

Jeg er stadig helt høj over julekalenderen fra Yves Rocher, det er fantastisk, når jeg sidder og skriver projekt en lørdag (i det midste skal vi ikke mødes i morgen, som vi har gjort de sidste 2(!!!) søndage, den bliver i stedet erstattet af tømmermænd!).

Ebay fundene, har stået på min watchliste et stykke tid – eller nå nej, det er blevet til eBay collectioner – og det er noget værre rod! Penslerne er kopier er Real Techniques bold metals collection, mit yndlingspenselmærke… Normalt ville jeg stå meget fast, og købe de originale, men bold metals collectionen har fået meget kritik, så vil ikke bruge de penge lige præcis den collection koster, men kan ikke komme fra de er smukke at se på, så her er der et noget billigere alternativ, da jeg ved der er flere der godt vil have dem ‘bare til pynt’. –  tænk også hvis de er gode! 😮 VOV Case Ball On Cheek er bare så smuk, og er vist i hvert fald én gang før på bloggen. Måske fordi jeg aldrig har rigtigt fundet ud af hvordan man bruger de små kugler tidligere, men den emballage! BBIA pigmenterne er jeg blevet anbefalet for nyligt af en anden eBay lover, det er et koreansk mærke der har lavet de smukke metallic pigmenter, og jeg vil gerne eje dem alle! Sidst men ikke mindst, en lækker gaveide til dem der har badekar i form af lækre eksklusive hjemmelavede bath boms. – Man må da have lov til at drømme, ikke?!

*Dette indlæg indeholder et eller flere affiliatelinks*

3 kommentarer

 • Litten

  Jeg har haft den julekalender konstant i tankerne siden du skrev om den i går, og min kæreste synes heldigvis også, at det er en super god i idé, at bestille den… Så det må jeg hellere gøre 🙂 kommer parfumen automatisk med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Håber du fandt ud af, at den automatisk kom med 😀 – men ellers, det gør den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Litten

   Ja tak, jeg fandt ud af det – og den er på vej =)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Yves Rocher Limited Edition Julekalender - Spar 69 %! (+ 100 kr rabatkode!)