Lookfantastic Advent Calendar 2015 - The Beauty Secret

Beauty Haul! + koder

stor-beauty-haul-2015_zpsax72f4pdJeg vil lige vise de køb jeg senest har modtaget og lægge et par ord til dem, før jeg får dem testet i bund. Jeg glæder mig såååå meget til at få prøvet dem alle sammen! 😀
Jeg beklager billedekvaliteten, men det er simpelthen taget kl. 7 om morgen uden lys (utroligt hvad high-key effekt på ens kamera kan gøre!), men jeg har super travlt i dag, og tingene skulle lægges på plads.

iherb-haul_zpsokgznrrmiHerb

En af mine mindste køb fra iHerb, men de havde altså 20 % på Real Techniques, og havde kun deres flawless powder brush i fake! Ja fake! 🙁 Havde hørt at nogle ebay’er roste kvaliteten af de fake RT børster, så tænkte jeg ville prøve før jeg ville anbefale på bloggen, selvom jeg har det svært med fake produkter. Men nu har jeg så også den ægte vare, og mulighed for også at sammenligne. Samtidig har jeg længe vildt godt kunne tænke mig at prøve Nestle Hot Cacao Mini Marshmellows, og er allerede halvvejs igennem en æske. Den smager meget af Nestle mælkechokolade, så det er selvfølgelig en smagssag. Jeg plejer at foretrække en mere mørk varm cacao, men denne her er lækker og dufter så mums!
Real Techniques flawless powder brush – koster $9.99
Nestle Hot Cacao Mini Marshmellows –  på tilbud til $2.00 for 6 breve

iHerb har 10 % på alt indtil d. 30. november!

haul-yves-rocher-adventkalender-julekalender-beauty-makeup-2015_zpsvgqsizkxYves Rocher

Jeg var ret meget oppe og køre over Yves Rochers julekalender som du måske har læst hvor jeg var lidt i krise. Krisen er over, og min kæreste valgte af give mig den i adventsgave – fordi det var jo en utrolig god handel, og nærmest et biddag han kunne give til min blog, med flere blogable ting. 😉 På indlægget finder du også en 10 % rabatkode der stadig gælder. Jeg har ikke hængt den op endnu (der medfølger snor og klemmer), men umiddelbart udfra poseren størrelse, ser det ud til at være rimelig meget makeup – så har jeg vidst ikke afsløret for meget, har jeg? 😮 Jeg glæder mig til at åbne den 1. december!
Yves Rocher julekalender – 599 kr (værdi 1950 kr) + gratis 2 præmier/gaver og fri fragt.

Med koden Happy02 får du 100 kr rabat ved køb over 399 kr – indtil d. 22. november

ebay-haul-2015-kk-tonymoly_zpsb56ilrrweBay

Koreansk kosmetik (KK), er  bare the shit i øjeblikket, og jeg er godt i gang med at lege med alt deres lækre makeup og flere masker og rensecremer. Denne gang er det 2 cult produkter fra TonyMoly:
Panda’s Dream White Sleeping Pack, er en slags nat ansigtsmaske i stedet for natcreme. De plejer at være ret fede og klisterede, men denne har fået ros for at være meget let. Udover den fugter pg plejer huden, lysner den også huden, så huden ser mere ensartet ud. Jeg er mega fan allerede, selvom jeg kun har prøvet den tre gange indtil videre. Panda’s Dream Brightening Eye Base er en ‘eye serum base’ som både fungere til at fugte og beskytte øjneomgivelserne, lysne øjneområdet og fungere også som primer. Ret lækkert 3-i-1 produkt. Jeg var meget kritisk til start, da den efterlod huden med hvid, men det er jo faktisk det den skal, og det fungere ret godt som primer under concealer omkring øjnene.
Panda’s Dream White Sleeping Pack – 58,40 kr for 50 g.
Panda’s Dream Brightening Eye Base – 41,92 kr for 9 g

lookfantastic-mini-haul-2015-tonyandguy_zpsx7sn7om2Lookfantastic

Udover en pakke med den smukke smukke LF Advent Calender, havde jeg også en anden ordre på Lookfantastic. Jeg er nemlig ved at løbe tør for Tony&Guy Casual Sea Salt Texturising Spray, som koster 130 kr i Matas, og kun £7.49 på LF – whaaat! Jeg orker bare ikke at betale porto, så der røg også en Sigma eyeliner pensel med, til min nye gel eyeliner fra sidste iHerb haul.
Tony&Guy Casual Sea Salt Texturising Spray £7,49 (i øjeblikket udsolgt)
Sigma Winged Eyeliner Brush – £9.00 (i øjeblikket også udsolgt)

Spar 10 % med koden LFsave

haul-anastasia-beverly-hils-dipbrown-pomade-beautybay_zpsqttckd1g

Beautybay

Jeg har endelig fået købt Anastasia Beverly Hills Dipbrown pomade. Jeg har ikke gået så forfærdeligt meget op i mine bryn, da mit pandehår det meste af tiden alligevel skjuler dem. Men jeg ville gerne have noget pomade, i stedet for pulver som jeg plejer, da jeg ikke synes det er lige så rart at arbejde med. Ærlig talt, fik jeg en for mørk farve (Ash Brown), så jeg spurgte andre på Facebook hvad de kunne anbefale der var lysere og også i grålige undertoner. bl.a. Medium brown, som jeg så købte bagefter. Som du nok kan se, er Medium brown umiddelbart mørkere.. Men den er nemmere at tone pænt ud. Jeg skal lige finde ud af hvad jeg gør med dem, om jeg sælger dem eller hvad, da jeg gerne vil prøve Taupe nu (meget lysere!), men synes ikke ligefrem jeg vil bruge flere penge på bryn pomade. I min første handel, købte jeg også Beauty Bay The Collection Blending Sponge, da jeg er blevet lidt træt af beautyblenderen som jeg synes er lidt for dyr, og leder efter et alternativ (den fra RT er god!), så med denne billige pris og meget gode anbefalinger, ville jeg også prøve den. Har ikke gjort nogle erfaringer endnu, men skal nok fortælle.
Anastasia Beverly Hills Dipbrown pomade – 139,50 kr pr stk.
Beauty Bay The Collection Blending Sponge – 27,22 kr

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

2 kommentarer

 • Signe

  Er den du har linket til fake eller ægte?
  Har selv købt børsten derfra og er nu i tvivl om det er den ægte vare eller en kopi 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   De er ægte. 🙂 Hvad får dig til at tro at det er en kopi?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Lookfantastic Advent Calendar 2015 - The Beauty Secret