150+ Pakkekalender ideer til hende

Real Techniques Sculpting Set (Collector’s Edition)

dsc_0108_zps5tcfhiwpContouring. Man kan enten elske eller hade det, men én ting er sikkert, det er ikke til at lukke øjnene for. Heldigvis er der kommet efterhånden mange forskellige contour paletter på markedet, helt fra den hyppede Anastasia Beverly Hills til den meget billige (og umiddelbart også ganske fornuftige) Beauty UK Ultimate Contour Palette. Pensler til contouring er en hel anden snak, og stadig ikke så udbredt med gode pensler. Men der har mit yndlingsmærke Real Techniques (Hvis det skulle gå din næse forbi 😉 ) kommet med dette limited edition sæt i foråret – ja ja, jeg er sen på den!

Sættet består af 3 børster der kan bruges til contouring, hvor en af børsterne er exclusive for dette sæt. Fælles for dem alle er at skaftet er i blankt metal, hvor de fleste andre af Real Techniques børster er i mat.

dsc_0110_zps4qkhyq3nSculpting brush
bred skrå pensel, der skal bruges til at forme dine kindben. Den er meget blød, som er med til at skabe et naturligt look. Det skrå snit er perfekt, når der skal arbejdes under kindbenet og fint under kæbelinjen – som jeg er ret besat af at fremhæve, haha. Den er meget nem at bruge, men pas endelig på når du vil opsamle produkt, da den opsamler nemt meget, så du behøver ikke køre børsten rundt i produktet, men kan sagtens bare duppe og opsamle nok produkt. RT har allerede en contour brush, som bl.a. kom i Core Collectionen (som er et virkeligt godt basis sæt til alle der mangler nogle gode pensler), som har en helt anden udformning. Jeg havde brugt den anden indtil jeg fik dette sæt, men jeg synes denne her er bedre. Det er dog helt sikkert en smagssag.

Fan brush (exclusive) 
Jeg har normalt før brugt fan brush til at fjerne overskydende produkt og drys, eller blende let. Tænkte meget over hvorfor denne var med i sættet til at starte med, da det alligevel ikke plejede at være nogle af mine mest anvendte børster, havde endda smidt en Nielsens Jord fan børste ud kort inden jeg modtog dette sæt. Det var først da jeg så Nicola’ og Samanthas video (du også finder i indlægget) jeg fandt ud af hvor genial den er! Den er jo perfekt til contour af specielt næse og andre steder hvor du vil have lidt finere skygger eller lysning. Er virkelig blevet glad for denne børste, der er eksklusiv for dette sæt.

Setting brush
Setting brush er en lækker (for mig) multitasking brush, pga. den er flad men stadig meget fluffy i toppen, som gør den nem at kontrollere, men stadig give et lækkert finish. Den er fantastisk til setting ens concealer (surprice), bruger den aaaaltid når jeg laver “cooking”, hvor jeg påføre et tykt lag pudder over min concealer under øjnene, lader det sidde i ca. 10 minutter, for så forsigtigt børste det væk igen. Men nok også den pensel jeg bruger mest til pudrede highligtere,  hvor de cremede highlightere er det RT stippling brush (som også er fantastisk til flydende foundations), jeg bruger oftest.

Er sættet pengene værd?
Dét synes jeg, og er glad for alle penslerne, jeg synes er meget anvendelige. Prisen er også god, hvor der er en stor besparelse, hvis du skulle have købt penslerne hver for sig – gisp! Fan brushen kan kun fås i dette sæt!

Penslerne hver for sig:
Setting brush koster pt  79 kr på Cocopanda og 54,56 kr på iHerb.
Sculpting brush koster pt. 90 kr på Cocopanda og 68,21 kr på iHerb.
– Cocopanda har lige nu 30 % på Real Techniques (ved ikke hvornår tilbudet udløber).

Sættet koster 129,39 kr på iHerb, så hvis du køber sættet der, vil fan brushen kun koste 6,62 kr ekstra, og med i den pris, får du det blanke finish på skaftet på alle penslerne i limited edition sættet.

*indlægget indeholder affiliate links*

3 kommentarer

 • Ditte

  Hvis man nu bestiller sættet fra iHerb – det er jo en amerikansk hjemmeside, så hvordan er det med told osv? Ved at du har bestilt derfra mange gange 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Der er risiko for told, har dog kun hørt fra en læser, at hun blev fanget. Men selvfølgelig skal man lige overveje om man tør at tage chancen. Men har selv kun haft én pakke der har kostet under 80 kr, når jeg har bestilt derfra – og det er efterhånden ret ofte, har en pakke der venter på posthuset nu, og en der kommer i næste uge <3. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke gået min næse forbi – faktisk inspirerede det mig til selv at investere i en blush børste derfra. TAK! Jeg havde en Nilens Jord børste der overlevede i 11 år, men sikke en værdig afløser. Den er fantastisk at arbejde med og fordeler utroligt flot. Helt sikkert de 87 kroner værd som den kostede på Ebay <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

150+ Pakkekalender ideer til hende