iHerb Haul Oktober 2015

Mine yndlings eBay køb #1

dsc_0213_zpsv8b2gfapJeg har gjort mange gode køb på eBay, men nogle er bare bedre end andre. Den her har været en af de bedste, et par bitte små øreringe i sterling sølv med dødningehoveder, som ligner utroligt meget dødningehovedet Iwona Ludyga Silver Skull Bracelet – det smukkeste armbånd jeg har fået – og måtte bytte igen, pga. den var for lille.. Det er mange år siden nu, men det armbånd, fylder stadig!

Jeg er så vild med at se er så små og diskrete, at du skal tæt på, for at se rigtigt at hvad det er. Da de blev sendt fra Kina, tvivlede jeg på at det var sterling sølv, og  var nervøs for indholdet af nikkel, så jeg købte et nikkel test sæt, som er praktisk, når man nu anskaffer sig eBay gøjl fra tid til anden. De gik igennem testen, og derfor endnu en grund til at anbefale dem! Du kan købe dem her og de koster 45 kr.

Hvad er jeres yndlingskøb fra eBay?

* indlægger indeholder et eller flere affiliate links*

4 kommentarer

 • Jeg er blevet SÅ hooked på Kina guld og har dedikeret et helt menupunkt på min blog til det 😉 Yndlingskøbet er helt sikkert nogle af de ting jeg har fundet til mine drenge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Har været inde og kigge, og der er virkelig fine ting imellem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm jeg kun købt små 65 ting, heraf meget til niecerne og nevøen kalendergaver, men jeg elsker den Metoo dukke jeg lige har fået hjem til min datter, samt et dejligt billigt penselsæt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

iHerb Haul Oktober 2015