Indholdet i the Body Shop pakkekalender 2015

Mine yndlings eBay køb #2 – til alle katteejere derude

dsc_0452_zpsjhlxcdovBilledet retfærdiggør ikke hvordan det ser ud, men jeg er begyndt at lide under efterårs solen O_O Jeg er skrevet op til en fotolampe, men kan godt fornemme dens populariet gør, der er lange udsigter til jeg kan få den.

Jeg fik i går en mail fra Zooplus, om at min ordre blev delt op i to pakker. men ja, det er også meget kattemad og kattegrus når man laver fællesbestilling 😉 Det blev til hele 20 kg kattemad og 45 l kattegrus – jeg krydser så meget fingre for, jeg er hjemme når den stakkels postbud kommer. Har du i øvrigt en idé til en lille forkælelsespakke til postbudet?

s-l1600_zpsg8t1yffc

Men det var faktisk mailen, der fik mig til at tænke på et andet af mine yndlings eBay køb. Nemlig et klatretårn til mine katte. Jeg har været meget skeptisk med at få sådan en ‘satan’ ind i lejligheden, da jeg synes det er meget Cat Lady-ish. Men når jeg kun bor på 33 m2 (kattene må i øvrigt godt komme ud), er det kattenes behov før mine egne. Specielt Bella, er glad for højder, og kigger altid efter en ny udkigspost. Dette klatretårn har endda fået hende til at stoppe med at bestige min ABC-reol og vælte mine dyre træfigurere ned.
Pedersen, min smukke hankat (ham den brune) er vild med huler, så hans yndlings plads er den nederste hule… Og det bedste af det hele – den er faktisk ikke så grim som jeg frygtede!

dsc_0486_zps9fdbwmcu dsc_0490_zpst2wq1bzh
Klatretræet er fra en engelsk eBay sælger og hele tårnet inkl. fragt kostede kun 498 kr – det kan ikke engang Zooplus slå! Det er nok det dyreste jeg har købt på eBay, men samtidig det køb, hvor jeg synes jeg har sparet flest penge. Træet er i gange god kvalitet, robust og nem at samle. Den måler 75 x 62 x 170 cm og fås også i 5 forskellige farver, som umiddelbart virker ret fine – jeg er bare en pivskid, og turde ikke købe andet end creme. Til klatretræet følger der to stiger/, som jeg har fjernet, da det mere virkede til at forvirre mine kattene og jeg synes de fyldte meget på klatretræet. Der er også fire legetøjsmus, som begge katte er helt tosset med og leger en del med, de ser også umiddelbart ud til at være nemme at udskifte, når den engang trænger til det.

Klatretræet kan købes her,  men sælgeren har også flere modeller der er værd at tage et kig på.

Indlægget indeholder et eller flere affiliate links.

2 kommentarer

 • Stine

  For det første, hvor er det nogle skønne misser du har! For det andet, nej det er faktisk slet ikke så grimt, som det er set før, dit kattetræ 😉 For det tredje, hvor er det en god ide med en lille ting til postbudet. Jeg bor på 4. sal og jeg ved bare at de bander mig langt væk, når de møder ind om morgenen og der er pakker til mig 😉 Så jeg vil gå i tænkeboks og finde ud af, hvordan jeg kan gøre dem lidt glade 🙂 For det fjerde, hvis du vil må du gerne skrive til min mail, hvilket boligselskab du bor i (kan jo se man må have kat og du bor vist også i Nordjylland :). Jeg vil så gerne have kat igen og døde lidt indeni, da jeg måtte af med min Ally, fordi hun ikke var velkommen her :weary:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Sikke en skøn kommentar! 😀
   – sender en mail med det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Indholdet i the Body Shop pakkekalender 2015