24 eBay pakkekalender ideer til under 310 kr i alt - Del 2

iHerb Haul Oktober 2015

iherb-haul_zpsipq0b2i6Mine iHerb.com pakker er kommet! 😀 Jeg er sååååå glaaad. På overstående billede, glemte dog at tage nogle ansigtssvampe med, men mon ikke det går? Jeg vil gerne sige et par ord om de enkelte produkter, som jeg har købt.

Hvad er iHerb?
iHerb er et kæmpe amerikansk helse webshop der sælger alt fra vitaminer, fødevare til skønhedspleje. Siden sender fra Amerika, og der er derfor chance for at blive taget i tolden, men jeg har 7-9-13 heldigvis ikke oplevet det endnu. Jeg er fast iHerb shopper indenfor deres bath and beauty kategori, hvor du også finder mange kendte vare, til en brøkdel af de danske priser. Jeg kan også anbefale at kigge på nogle af deres spændende fødevare. Det fantatiske ved iHerb er også den billige porto – helt ned til $4.00, hvilket er mindre end hvad de fleste danske webshops kan tilbyde! Du spare også mellem $5-10.00 på første ordre med koden mjs632.

iherb-haul-2_zpsejflawxlThayers Original Witch Hazel med Aloe Vera – $7.64 ~ 51,07 kr
Har mange yndlingsting fra iHerb, og det her er en af dem! Emballagen i sig selv minder om en gammeldags snyde serum, der lover mere end den kan holde, kan du se det for dig? Sådan en slags der lover at håret vokser ud igen, du får en smuk næse osv. osv. Men den kan faktisk bruges til rigtig rigtig meget, og jeg har altid fyldt noget af foneren over i en lille spray, som jeg bruger efter bl.a. barbering.

Queen Helene Mint Julep Masque – $3.90  ~ 26,07 kr
Ansigtsmasken som jeg også for nyligt nævnte i min iHerb Top 5, det er for dårligt den ikke har fået sit eget seperate indlæg endnu, men har åbenbart taget det som en selvfølge. En fantastatisk ansigtsmaske med mynte er kølende samtidig med at den fjerner overskydende olier fra huden og reducere forekomsten af hudorme. Samtidig er den så vanvittig billig! $3.90 for 227 g!

iherb-haul-3_zps3o5ozrpr

Som jeg har nævnt flere gange på bloggen, kan jeg ikke få armene ned når det gælder Real Techniques børster, der koster en slik på eBay!

Real Techniques Miracle Complexion Sponge – $5.99 ~ 33,42 kr
Jeg har før brugt BeautyBlenderen, men synes den er meget dyr, når de også gerne skal udskiftes engang imellem. Jeg har prøvet mange andre kopier, men de har ofte været alt for hårde. Real Techniques, er lige så blød som Beautyblenderen, men en lidt anden form. Til gengæld koster den omkring en femtedel af hvad en beautyblender gør, og det gør, at jeg umiddelbart helt klart vil foretrække en Miracle Complexion Sponge i fremtiden.

Real Techniques  Collector’s Edition Sculpting Set – $18.95 ~ 126,67 kr
Jeg fik dette sæt til bare $15.16 pga. iHerb havde 20 % rabat, og samtidig fik jeg lov til at låne min fars dankort og adresse, så jeg kunne få yderligere $5.00 rabat. En kæmpe besparelse i forhold til danske priser, hvor endda danmarks billigeste forhandler Cocopanda har den nu på tilbud til 167 kr! Børsterne er virkelig lækre, og skal prøve at skrive et indlæg om dem!

iherb-haul-1_zpshkuksuts

Tierra Mia Organic Shaving Soap For Men – $5.39 ~ 35,36
Jeg er ikke så tilfreds med indpakningen, men giver også mening at spare på emballagen som et økologisk ansvarligt firma. Produktet er et min kæreste har valgt. Det er en sæbebar til barbering, af den salgs hvor du skal bruge en barberkost (hvilket jeg synes er mega stylish!) Kan ikke sige så meget mere, da han ikke har taget den i brug endnu.

Badger Company Anti-Bug Balm – $4.49 ~ 30,01 kr
Dette var ordrens trials, hvor jeg fik den for kun $1.00. Jeg har været såååå glad for  Badger Company Organic Cuticle Care, og derfor var det en selvfølge at vælge et Badger Company produkt. Mens jeg var i hjemmeværnet i sommers (- der må gerne grines), var mange og også mig selv der var plaget at myg, og med lidt held skal jeg afsted igen denne måned, og nu er jeg parat. Den dufter endda rigtig godt at citrongræs og rosmarin. Så er det bare om myggene kan lade mig være. Embalagen er bare så cute!

iherb-haul-4_zpseowrywk5Ecotools Facial Sponges – $3.99 ~ 26,67 kr
Jeg bruger ofte ansigtssvampe, og specielt dem fra Ecotools er nogle af de bedste jeg har prøvet. Jeg vasker dem i vaskemaskinen, så de kan bruges igen og igen. Jeg bruger dem til når jeg renser mit ansigt og/eller skal have fjernet en ansigtsmaske – fx. Queen Helene, hvilket gør arbejdet så meget nemmere og hurtigere. Jeg elsker dem, og har i teorien mange af dem, men specielt min ene kat elsker at lege med dem, så de har det med at forsvinde. Nu har jeg dog så nogle nye til badeværelset.

*Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

24 eBay pakkekalender ideer til under 310 kr i alt - Del 2