Goodiebox by Magasin Oktober '15

20 % på Real Techniques på iHerb!

dsc_0108_zps5tcfhiwpRepost, da iHerb IGEN har det fantastiske tilbud med 20 % på Real Techniques, selvom iHerb er så vanvittigt billigt i forvejen!(jeg begræder, at jeg lagde en ordre i går med bl.a. RT der allerede er afsendt)

Real Techniques er efterhånden blevet mit yndlings makeup børste mærke, da ingen af deres makeupbørster har skuffet mig endnu, men altid blevet super overrasket over hvor meget man får for pengene (specielt når man køber til iHerbs priser). Jeg er endnu ikke blevet taget i tolden, selvom ingen af mine pakker har været under 80 kr, og det er lige før jeg handler ved iHerb hver måned nu.

*tilbudet gælder til onsdag d. 28. oktober, og rabatten bliver automatisk trukket fra, når du ligger makeupbørsterne i kurven.

Tre sæt jeg virkelig kan anbefale! 

Fælles for alle Real Techniques børster er, at de er delvis håndlavet af syntetiske fiber og letvægt aluminium. Samantha Chapman, som står bag Real techniques, er en verdenskendt blogger og makeupartisk for bl.a. MAC, Chanel og Shu Uemura. Hun har udviklet flere unikke makeupbørster du ikke kan finde andre steder, og slet ikke til samme kvalitet.

Real Techniques Starter set (lige nu $14,39/ca. 95 kr)
Et godt startersæt med 5 børster til øjenmakeuppen og bryn, og indeholder alt hvad du skal bruge til en lækker øjenmakeup. Jeg vil snart komme med et mere detaljeret indlæg om sættet – dog ikke inden onsdag. Sammen med sættet får du også en case der kan foldes til at være en børeste stander eller et beskyttende etui.

Real Techniques Core Collection (lige nu $14,39/ca. 95 kr).
Sæt bestående af 4 børster til basen. Detailer Brush til concealer eller læbestift, Pointet Foundation Brush til flydende foundation, Buffing Brush til pudder eller mineralfoundation og Contour Brush  som er perfekt til påføring af bl.a. highligter eller skygger. Til dette sæt får du også en case.

Real Techniques Blush Brush (lige nu til $7,19/ca. 48 kr)
Min første Real Techniques børste og en helt unik børste. Den er håndklippet for at give præcise resultater og kan bruges til både blush, contour og pudder. Jeg tror ikke jeg ville kunne retfærdiggøre Chapmans egen præsentation i videoen, med tekst, så se den endelig!

Synes du priserne virker lidt for billige til kvalitets makeupbørster?
Prøv at sammenlign med Cocopandas priser, som har et rygte for at være de billigste i Danmark. Begge steder sælger ægte børster, men det er nogle helt andre priser (selvom Cocopandas stadig er ‘billige’).

Førstegangs shopper på iHerb?
Hvis du shopper for første gang på iHerb, så husk at brug koden mjs632 og få mellem $5-10 rabat. Samtidig er et lille råd, at husk at tjekke forsendelesmetoden, da det ikke er altid iHerb har valgt den billigste – men i stedet hurtigste forsendelesform. Portoen kan komme ned på omkring 25 kr alt efter vægt.

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

11 kommentarer

 • Sikke et godt tip! 😀

  http://byekk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvilken forsendelsesmetode plejer du at bruge? International Airmail ser ud til at være den billigste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg plejer at bruge International Airmail, den er dog noget langsommere, har oplevet op til 4 uger, men min sidste pakke kom i løbet af 2. 😮 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Det var lang tid! :O
   Har jeg ret i, at hvis man pakken bliver taget i tolden, så skal man betale 25% i moms, og at man ikke skal betale told eller andet ud over moms? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Delvis rigtigt, der er også et importgebyr, de tager for at udregne hvad man skylder i moms. 🙂

   Jeg har endnu ikke (7-9-13) oplevet at blive taget, så du behøver ikke umiddelbart at frygte. Tror heller ikke jeg har hørt om nogle der er blevet taget fra iHerb, men de fleste pakker er også så lette, at de ikke er så ‘mistænkelige’. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Okay – mange tak! :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  havde sat mig for at de skulle købes derfra og i dag blev det, tak for tip! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Jeg har netop modtaget mit første køb fra Iherb. Det bestod af Now Foods Sheabutter, Stridex Pads, Thayers Rose Petal Witch Hazel Toner, Lily of the Desert Aloe Vera Gelly, Queen Helene Mint Julep Masque, Badger Company Cuticle Care og to Real Technique børster. Desværre blev min pakke snuppet i tolden, hvilket betød tre ugers ekstra ventetid, samt at prisen blev mere end fordoblet. Ærgerligt, men jeg glæder mig til endelig at prøve produkterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Av! Den oplevelse har jeg heldigvis ’til gode’, men da jeg venter på 3 pakker lige nu, bliver jeg da lidt nervøs 😉
   Men lyder ellers til at være nogle gode ting du har fået,og håber du får glæde af dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox by Magasin Oktober '15