Goodiebox september 2015

Min efterårs bucket list

efterås-bucket-list-to-do 2015

Jeg nævnte vidst i mit tidligere indlæg, at i år skal være et anderledes efterår for mig. Derfor har jeg lavet denne bucket list, med ting jeg gerne vil nå i løbet af efteråret.
Jeg har allerede kunne krydse et par ting af listen, da jeg har været i gang med killer græskartærte og ristede (spicy) græskarfrø, og så småt igang med at lave stearinlys – DIY vil komme på et tidspunkt.

Kan allerede mærke at mit sind allerede er meget mere positiv ved efteåret, efter at lave denne liste, og jeg tror helt sikkert at det mentale har en hel del at sige om alle de kedelige fysiske vintertræthed symptoner, der virkelig dræber mig for energi. Okay, jeg sover stadig pt. mellem 10 og 12 timer, men det skal helt sikkert blive bedre at nyde efteråret. Jeg plejer allerede i start efteråret at være mere nedtrykt og manglende mental overskud – jeg har lige nu en tom opvaskemaskine, men kan ikke overskue at sætte beskidt service i den, men det er noget bedre. Jeg har også forkælet mig selv med en ny sofa, der kommer på mandag (jeg glæder mig så meget, da jeg nu ikke har haft én i snart en uge!), som jeg glæder mig til at have seriemaraton på med kæresten, og se Desperate Housewives, hvilket iøvrigt er 3. gang vi ser sammen.

Er der noget du synes jeg mangler på listen, og hvordan vil din egen se ud?
– Hvis du skriver et blogindlæg med din efterårs bucket list, må du endelig gerne skrive. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox september 2015