eBay fund #70 Beauty Edition

Min absolutte favorit foundation – Youngblood Natural Loose Mineral Foundation Ivory

youngblood_zpsjsfl9ylrJeg havde en mindre krise, da min foundation var ved at være tom. Jeg har da (mange) andre slags foundation, men oftest foretrækker jeg mineralfoundationen fra Youngblood – altså, den kan gøre dig lækker på no time – 1 minut er ikke en dårligt bud, endda uden rigtigt at kigge i spejlet, kan du få den til at ligge fint og jævnt, og blender ind i huden og matcher ens hudtone. Den er så nem, hurtig og drøj i brug, kan ikke få armene ned! Denne her er den 3. jeg skal begynde på, og har så brugt dem i snart 3 år – de holder ca 1½ år ved mig ved næsten daglig brug – no kidding!

Havde du spurgt mig for ja, 3 år siden, om jeg ville bruge mineralfoundation, ville jeg sige det lød godt nok for helse til mig, og nu sidder jeg bare og griner for mig selv, da det nok er det eneste produkt du med 100 % garanti vil finde i min makeuppung, da jeg ellers eksperimentere med alle andre produkter.

youngblood-2_zpsv5n1jiyqNoget som gør Youngblood fortjener en ekstra stjerne, er den gode og praktiske emballage – som ingen anden mineralmakeup mærke rigtigt har lært endnu. Det brede og flade låg gør, at 1) der ligger sig ikke en masse løs mineralfoundation i låget når du åbner, 2) det er nemt at arbejde produktet ind i børsten i lågen uden at du risikere unødvendig slidtage på børsten.

Youngblood kommer også i mange farver – hvilket både er fantastisk og samtidig lidt af en forbandelse for dem, der ikke kender deres farver, da undertonerne kan være lidt (meget) mærkelige. Til skandinavisk lys hud, er de mest brugte Ivory (den lyseste) og Neutral.
Hvis du er i tvivl, eller ikke har noget til mineralfoundation overhovedet, kan jeg anbefale deres starterkit, som indeholder to foundations, blush, Setting Powder, Hi Def. Hydrating Powder, og en mineralbørste – rigtig godt kit til en vildt god pris!

Kender du din farve, er den oftest på tilbud på Cocopanda, men læg mærke til, at farverne koster noget forskelligt.

2 kommentarer

  • Hvilken børste er det du har liggende op billedet? Fordi jeg mangler en god børste til min mineral foundation 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #70 Beauty Edition