Ordblindhed – min historie

Augusts favoritprodukter 2015

dsc_0432_zpsrfuumoppAugust var meget speciel for mig, da jeg virkelig gjorde noget, jeg aldrig ALDRIG regnede med; fik skrevet kontrakt med hjemmeværnet, og tog første del af den lovpligtige uddannelse (10 dage), hvilket betød jeg havde uniform på, flettet hår og ingen eller MINIMAL makeup. De 10 dage fyldte meget i august, og helt sikkert også det der definere min sommer 2015 – Dét var en kæmpe oplevelse!

Stadig har jeg dog nogle favoritprodukter fra august, som jeg ikke har kunne leve uden, eller har opdaget en særlig kærlighed til.

L’oreal true match concealer
Jeg er kæmpe fan af L’oreal true match foundation, når jeg skal bruge en foundation med høj dækevne,. Det undrede mig så, hvorfor jeg endnu ikke har prøvet den matchende concealer før ny, også fordi den er rimelig billig. Den er virkelig let og cremet, og fungere perfekt til området under øjenene. Dens dækevne er medium til fuld, og ligesom med foundationen, så har den en evne til at skabe et ægte ’true match’ med huden. Jeg er virkelig imponeret, og bruger den nu også alene, uden andet makeup. Den koster 89,95 kr og kan købes i Matas eller her.

MAC Studio Face and Body Foundation
Når jeg siger jeg er kæmpe fan af L’Oreal True Match Foundation, hvis jeg skal have fuld dække, har jeg længe manglet en flydende foundation, med en let dækevne, som jeg har fundet I MAC Studio Face And Body Foundation. Udover den er fantastisk at arbejde med, og ligger sig så flot på huden – ikke særlig drøj dog, er at jeg sagtens kan blande den med netop L’Oreal True Match Foundation, for at skabe en mere dækkende foundation – det bedste fra to foundation.
Den koster 225 kr for 50 ml og 295 kr for 120 ml, og kan købes ved din MAC forhandler eller online.

Revlon Nutri Color Creme 200
Lilla hår kræver masser af vedligeholdelse, hvor den bedste farve til at vedligeholde er Revlon Nutri Color Creme! Jeg har prøvet andre hårfarver, som enten lavede en virkelig trist og kedelig farve, eller simpelthen ikke var lige så drøj som Revlon, som trods mit lange og tykke hår er det billigste alternativ – og derfor kan jeg så også kun klappe i hænderne over min tilfredshed over produktet i forvejen. Den plejer også håret, som en slags hårkur, hvilket kun understreger fordelene. I stedet for at bruge den 3 minutter i håndklædetørt hår, bruger jeg den i tørt hår i 30 minutter, for at gøre farven mere intensitiv og holdbar.
Jeg køber Revlon Nutri Color Creme her, hvor de koster mellem 99 – 139 kr på tilbud.

Schwarzkopf Styliste Ultîme Amino-Q Hold Hairspray
Den bedste og mest holdbare hårspray jeg har fundet. Den giver maximal hold, og så fedter den ikke eller lugter grimt. Den skulle holde op til 48 timer ifølge produktet, hvilket jeg ikke vil udtale mig om, men langvarig er den. Jeg har haft mit pandehår trukket tilbage, imens jeg var i hjemmeværnsskolen, der var mest praktisk og så bedst ud, når vi skulle have baret af og på. Jeg er efterfølgende også begyndt at bruge den til mere avancerede håropsætninger (det er utroligt hvad man kan slippe af sted med, med den rigtige hårspray!). Dette er min hellige gral af hårspray.
Den kosteer 69,95 kr i Matas og kan købes online til 69 kr her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Ordblindhed – min historie