Hvad har jeg gjort!? #1 - Jeg er væk de næste dage

Makeup Revolution London Ultra Blush Palette – Sugar and Spice

makeup-revolution-london-ultra-blush-palette-sugar-and-spice-anmeldelse_zpsrrmjang4Jeg elsker min nye blush palette fra Makeup Revolution, hvor alt går op i en højere enhed.

Den er så billig, at jeg var meget skeptisk over kvaliteten, da den kun kostede sølle £6.00! Hvad kan man forvente til de penge? – Meget åbenbart! Jeg er så positivt overrasket, at jeg ikke kan vente med at bestille MERE MERE MERE!

Med i paletten får du 2 matte brunish farver, som jeg endda har set nogle bruge til contour, men samtidig kan de sagtens bruges til blush, da de har en rosa undertone, så er der 3 matte lyserøde blush i forskellige toner, en baked blush (lyserød) og en baked highlighter. Jeg er fan af alle farverne, pånær den baked blush (som er nederst til højre, eller helt til højre af swatchene), kan ikke helt finde ud af den, da jeg både er draget af dens farvespil og pigment, men har svært ved at finde den brugbar til mig, pga. dens høje indhold af shimmer.. Men smuk er den!

Pigmenten på alle farverne er intet mindre end fantastisk! jeg tror det er den mest drøje blush jeg har prøvet til dato! Der skal så lidt til for at få en farve, men alligevel kan Makeup Reolution et eller andet, så jeg heller ikke er bange for at ligne en klovn med to fartstriber henover kinderne, fordi jeg trods blending, fik alt for meget blush på. Det jeg prøver at sige, er at den cremede tekstur denne powder blush har, er fantastisk nem at arbejde med.

Emballagen er jeg så vild med! Den er smal og lækker i blank plast, indeni er der et stort spejl indeni, som har en størrelse du virkelig kan bruge til noget, og ikke de små l***e spejle der tit findes, som tit mest virker som de er kommet i, for at få en ekstra ‘stjerne’, selvom den er nærmest er ubrugeligt.

Hånden på hjertet, jeg elsker virkelig denne palette, og jeg vil have flere af den her slags paletter fra Makeup Recoulution, fordi:
1. Jeg tror nu på, at jeg får rigtig meget kvalitet for ingen penge.
2. Jeg kan regne med at farverne er brugbare.
3. Emballagen er smuk
4. Dette er ikke sådan en palette jeg hurtigt glemmer jeg har – den er noget for sig selv!

Her kan den købes:
Makeup Revolution London Ultra Blush Palette – Sugar and Spice, kan købes på Makeup Revolutions egen side, og koster kun de £6.00.makeup-revolution-london-ultra-blush-palette-test_zpsz2xxvuwg makeup-revolution-london-ultra-blush-palette-swatches_zpsorgwfkbt

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hvad har jeg gjort!? #1 - Jeg er væk de næste dage