Kokosolie som hårkur og leave-in hårolie

Juli favoritter 2015

juli-favoritter_zpsz18vxhc1Er juli allerede ved at være ovre?! Ferien synes at gå strækt og har ingen tidsfornemmelse (ugefornemmelse?) – jeg har flere gange troet det var onsdag i dag. Men pyt, jeg skal ikke nå noget, udover og se store skibe til Tall Ship Race i weekenden (og er jeg den eneste der glæder mig til det kæmpe fyrværkeri på mandag?!!). Sidespor! Måneden er ovre om få timer, og jeg kom midt i flytterodet til at se på nogle af mine juli favoritter. 😀

Revlon Professional Nutri Color Creme #200 Burgundy

I sidste uge farvede jeg mit hår lilla.. Det var ikke helt meningen, men resultatet blev okay – og det er ved at være sidste chance for mig at have lilla hår, før jeg bliver 75. 😛 Nu har jeg prøvet både Revlon farvebomben og Schwarzkopf Live Color XXL, og Revlon ser bedre ud, dufter bedre og noget mere drøj i brug. Den er blevet ret vigtig i min hverdag, for kan afsløre at lilla falmer endnu hurtigere end rød. 😮
Her kan den købes: Revlon Professional Nutri Color Creme er lige nu på tilbud til kun 99 kr her (vejl. udsalgspris 199 kr).

MAC Matchmaster Concealer (1.5)

Min nye cremeconcealer fra MAC. Jeg synes den er virkelig lækker at arbejde med, og farven er virkelig god (til den lidt gullige side). Jeg har været meget tilfreds med den moderate dækevne, og hvordan concealeren arbejder godt sammen med både mineral og flydende foundation, uden at kage sammen.
Her kan den købes: Ved alle MAC forhandlere og online her til 150 kr for 3,5 g

Vichy Nutriextra Extraordinary Oil 

Mens jeg stod i 30 minutter lang kø på apoteket (for at finde ud af at min recept var udløbet!!), kiggede jeg lidt på apotekts tilbud på Vichy, kunne ikke stå for denne tørolie der der dufter så sødt og skøn af sommer. Tørolien gør den ideel til brug til både krop, ansigt og hår, da den ikke fedter, og så er den ovenikøbet med spray, så den er nemt at fordele. Jeg er fan!
Her kan den købes: Kan købes på apoteket til 159 kr eller her på tilbud til €13,08 her (prøv også deres bland-selv te).

Chanel Rouge Coco Shine 497 Intérpide

Jeg skulle fordrive tiden lidt i Århus, så brugte tiden på at kigge lidt af sommerkollektionen fra Chanel. Magasin havde kun én tilbage af den smukke Intérpide, så kunne ikke lade være med at tage den med hjem. Jeg fandt så ud af, den minder lidt om En Vogue (447), der er mere fersken hvor Intérpide er mere rose. De deler samme finish.
Her kan den købes: Muligvis udsolgt, findes i Magasin, Salling og Matas, koster ca. 250 kr.

I Heart Makeup Blushing Hearts (Golden Goddess)

Den er så smuk – kan blive ved med at kigge på den! Denne champagnefarvede highlighter, er en del af Blushing Hearts kollektionen, som bliver diskuteret vidt og bredt om den er en dupe af Too Faced Sweethearts Blush, selvom denne highlighter ikke er en dupe, kan de andre tydeligt sammenliges. Men denne highlighter er fantastisk, og har fået så mange pæne komplimenter, når jeg har den på. Skal helt sikkert skrive et indlæg om den.
Her kan den købes: Den koster kun £4.99 og kan købes her.

Matas Frisørsaks

Jeg har komme til at ødelægge min frisørsaks, og var virkelig ved at blive desperat, da jeg oftest selv klipper mit pandehår (ellers kan jeg rende til frisør en gang om ugen). Faldt så over Matas egne frisørsakse med 10 års garenti, så tænkte der ikke rigtigt var noget at midste, da jeg også synes saksen var billig. Den er virkelig lækker i hånden og er nem at bruge til pressisionsarbejde. Kan helt sikkert anbefale den, hvis du har pandehår, eller klipper dine egne spidser. En frisørsaks giver bare et bedre klip!
Her kan den købes: Den koster 225 kr og kan købes i Matas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Kokosolie som hårkur og leave-in hårolie