Goodiebox juli '15

Jeg sværger til: Badger Company Organic Cuticle Care

badger-cuticle-care-indrediens-test_zps498w7y90
Havde aldrig troet at jeg (næsten) ville vende CND negleolie ryggen, men fakta er, at for at et produkt skal virke, skal det bruges regelmæssigt. Jeg synes ofte flydende negleolie ikke er specielt drøje, og endnu vigtigere – de er besværligt at bruge på farten, hvis det ikke er i en praktisk pen. Jeg er altid nervøs for om negleolien vil vælte, eller bange for jeg er uopmærksom øjeblik vender den på hovedet, hvis jeg holder flasken i hånden imens.

Men jeg faldt tilfældig over en amerikansk blog (som jeg ikke har fundet siden), som roste Badger Company Organic Cuticle Care til skyerne – og med god grund! Jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte… Jeg må starte med hvor jeg så fordelen – hvor praktisk den søde lille tindåse er, og at neglebåndsolien er i fast form. Negleolien bliver flydende af varmen fra fingrene og derfor er så nem at påfører lige meget hvor du er.

Konsistensen er fast, og bliver lidt fedtet når den bliver varmet op, hvilket skyldes den blødgørende og plejende shea smør. Men pga. shea smør minder så meget om hudens egen fedtstof, trænger den hurtigt ind i huden, og derfor ikke noget jeg ser som et problem. Samtidig dufter den virkelig lækkert, den dufter af citrongræs og de esssentielle olier den indeholder – meget herbal.

Ingredienserne i Badger Company Organic Cuticle Care er alle økologiske og består hovedsageligt af shea smør, ekstra jonfru olivenolie, castor oil og bivoks som alle står for en stor del af de blødgørende og plejende ingredienser. Den indeholder dog mange essentielle olier, som både kan være super gode, da de har hver deres særlige egenskaber, men de her naturlige essentielle olier, kan også give allergi. (se ingrediensliste for Badger Company Organic Cuticle Care nederst i indlægget)

Prisen er også værd at snakke om. For $5.39 – det der svare til omkring 36 kr får du 21 gram, og der er til rigtig lang tid! Jeg synes det er utroligt billigt. Den kan købes på iHerb, hvor portoen også er virkelig billig, $3.00 starter portoen fra, hvilket er omkring 20 kr (og har indtil videre handlet så jeg max har betalt $4.00 for porto). Samtidig kan du få $5.00 rabat ved dit første køb med koden mjs6327

P.S. Læs også om min nogle af mine andre iHerb favoritter:
Billig og effektiv BHA peeling: Stridex Single-Step Acne Control Maximum 
Thayers Original Witch Hazel Toner (Alcohol-Free)

Ingredienser:
*Butyrospermum parkii (shea) butter, *olea europaea (extra virgin olive) oil, *ricinus communis (castor) oil, *cera alba (beeswax), essential oils of *pelargonium graveolens (geranium), *citrus nobilis (mandarin), *cymbopogon schoenanthus (lemongrass), *elettaria cardamomum (cardamom), *rosmarinus officinalis (rosemary verbenone), & *litsea cubeba (litsea), and CO2 extracts of *hippophae rhamnoides (seabuckthorn), & *zingiber officinale (ginger).* = Certified Organic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox juli '15