7 lyserøde anbefalinger

Hold Dig Skøn I Luften – 5 Tips Til Flyveturen

{ indlægget indeholder reklamelinks }

tips til flyveturen hudpleje hudenHar du flyskræk? Forvent at din hud hader flyveturen mere end dig. Min tidligere kosmetiker lærer, var tidligere stewardesse, og hun fortalte ofte om hvad flyets indeklima gjorde ved hendes hud, men kom også med mange tips til en tur i luften. Jeg fandt nogle af mine gamle noter, og ligeledes lavet lidt research på nettet, for at finde nogle tips til, hvordan du kan holde dig skøn på flyveturen

Spar penge på flyveturen
Slet cookies på computeren, før du sammenligner priser på flybiletter og hotel på forskellige Momodo.

Hvis du kan, så lad også være med at bestille via et Appleprodukt, for at få de laveste priser!

Drik masser af vand!

Sørg for at have vand med, så du ikke bliver dehydreret under flyveturen. Luften i fly er meget tør, hvilket får din hud til af dehydrere. En god tommelfingerregel er 1 liter vand pr. 6 time i luften, for at sørge for at huden ikke bliver dehydreret. Husk at vand indgår i reglerne væske i håndbagagen og derfor skal købe det i transitområdet eller på flyet.

Brug en face mist

Har din hud tildens til at være dehydreret, eller bliver det en lang flyvetur, er en fugtgivende facemist lykken. Du kan lave en selv, påfylde din favorit en i en mindre flaske, eller købe en face mist i rejsestørrelse. Du kan bruge facemisten ovenpå makeuppen, selvom jeg ville undvære på længere flyveture – pga. næste tip.
Budget: Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe Vera Face & Body Mist
Forkælelse: The Body Shop Rose Dewy Glow Face Mist – jeg elsker denne!
Luksus: Jurlique Rosewater Balancing Mist 

Plej dig selv under turen

Gerne med et multi-produkt som du kan bruge andre steder en kun ansigtet, men også hårspidser, hænder og neglebånd.  Den ekstra pleje vil skåne din hud og hår mod den tøre luft. Min yndlingsansigtscreme Embryolisse Lait-Crème Concentré kan med fordel også bruges som ansigtsmaske, og ikke går noget dårligt for hverken hår eller neglebånd. Put din udvalgte produkt i en rejseflaske, som du kan have med i din håndbagage. Du kan altid finde forskellige sæt i Matas.

Afrensning efter turen

Hvis du er på en længere tur, så rens dit ansigts når du er landet. Du kan sagtens bruge et par facial wipes, for at fjerne alt støv og snavs som har hobet sig op under turen på grund af den genbrugte luft. Det her var noget af det jeg hørte mest om, fra min tidligere lære. Hendes hud kunne få et helt går skær og  hendes rensewipes kunne bleve næsten helt sorte af ophobet snavs. Puh!

Lidt ekstra forkælelse

Den tørre og beskidte luft, er hård for huden, selvom du prøver at at holde dig selv og din hud hydreret. Forkæl din hud med lidt ekstra pleje  med en en ansigtsmaske og hårkur når du er kommet frem til din destination, og kroppen vil elske at blive smøres ind bagefter. For eksempel kan du smøre kokosolie i håret som hårkur eller leave-in hårolie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

7 lyserøde anbefalinger