Impulsiv - kontrast og nyt på shoppen!

Farveblind mand ser lilla for første gang – Gør det dig ikke glad, kan intet gøre det.

Nu kom jeg til at tænke på mænd og deres definition af farver. en spade er en spade, og grøn er grøn, og ikke limegrøn, jade, oliven osv. Men nu kan jeg også læse mig frem til at 8 % af alle mænd er farveblinde. Det er alligevel mange! Men det forklare jo også, hvorfor de ikke kan forstå hvorfor vi har behov for 20 forskellige røde læbestifter.

Jeg elsker youtube videoer, der får mig til at smile, ikke sådan ‘haha, jeg er lige ved at grine’, men smile rigtg hjertevarmt af søde, nuttede og andres lykke. Sidstnævnte er denne video, hvor en farveblind mand får et par specielle briller der viser farver, uden han ved hvad brillerne går ud på, og hans reaktion er vild – specielt når han ser lilla for første gang 😉

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Impulsiv - kontrast og nyt på shoppen!