Hold Dig Skøn I Luften - 5 Tips Til Flyveturen

2 års kærlighed og vinderen af 2 års forbrug af hårpleje

dsc_0028_zpserfhzqmsJeg har virkelig været stille, men hold fast hvor er jeg ikke god til de varme dage, jeg bliver altid SÅ dårlig! Jeg var i formiddags i zoo (der blev lovet is!), og da jeg kom hjem gik jeg hurtigt i seng, og først stået op nu. Men trods min dårlighed når det bliver varmt, må jeg lige give min kæreste lidt credit og fortælle om vores 2 års dag i fredags, som han overraskede mig med.

Planen var at jeg skulle sove længe, så han kunne overraske mig med morgenmad på sengen – hvilket jeg selvfølgelig skal spolere efter at stå tidligt op, da jeg ikke kan sove for varmen og selv laver morgenmad. Da Mikkel (endelig) var stået op, brugte jeg lang tid på at finde ud af hvad tøj der ville fungere til hemmelige date planer, som var pænt, uden at jeg var ved at dø af varmen, hvilket er svært, når man ingen anelse har om hvad der skal foregå og hvor lang tid (jeg er en pisse utaknemmelig kæreste, haha!), hvorefter jeg panikker da jeg ikke kan finde the dress, og hiver et halvt skab ud på gulvet (kjolen blev ikke fundet, og det halve, eller nærmere hele skab, ligger stadig på gulvet! 😉 ). Da jeg så var på vej ud for at tjekke postkassen, kom en ældre herre forbi med en lille fin buket med mine yndlingesblomster og chokolade, som Mikkel havde fået bragt ud til mig.. awww!

Sådan startede vores datedag, hvor vi så tog en tur ud i zoo og spiste is (jeg eeeeeeeelsker is!). Trods varmen skete en masse inde ved alle dyrene! Bl.a. blev de afrikanske vildhunden fodret med en hel kalv, der var hængt op mellem to træer, og isbjørnene svømmede rundt og legede med gigantiske bolde. Efter zoo, tog vi på Cafe Visa og fik en let frokost, inden vi skulle videre i biografen og se se Jurassic World. 😀 Jeg har virkelig været ambivalent med filmen, med det jeg har hørt fra venner og anmeldelser, men blev så positiv overrasket – den var virkelig god, virkelig smukt lavet og mit hjerte sad helt oppe i halsen under hele filmen! Da filmen var over, var vi en tur rundt inde i byen og en gåtur nede på havnepromaden, inden vi skulle spise på restauranten Provence. På dette tidspunkt var jeg begyndt virkelig at blive dårlig af varmen, selvom det heldigvis var blevet udskudt efter et break fra varmen i biografen, så den 3 retters menu jeg havde planlagt mig, blev i stedet til en beskeden kold caferet, og udskød også planen om at skulle ud og drikke cocktails – men hvorfor gøre alt på én dag! Er virkelig taknemmelig for min kæreste har planlagt hele dagen for mig, og han fortjente lige at få lidt credit, for sådan en lækker dag for to studerende. <3

Det næste bliver også vinderen af give awayen! En heldig vinder, har vundet et års forbrug af både Dove Oxygen & Moisture serien og Dove Pure Care Dry Oil serien.
Vinderen af give awayen blev Birgitte og sin uheldige datter, der trænger til lidt ekstra forkælelse til håret.  😀 Jeg takker alle der tog sig tid til at deltage.

 

2 kommentarer

  • Rikke

    Tillykke!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

    Tak Rikke, jeg er også VILDT lykkelig ❤️ Første gang jeg har vundet noget, og jeg har kun læst godt om serien, så både min datter og jeg glæder os Rigtig god sommer til Jer alle, og stort tillykke med 2 årsdagen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hold Dig Skøn I Luften - 5 Tips Til Flyveturen