Goodiebox maj '15

eBay fund #63 Korean beauty

ramme-6-stk-ebay_zpselr6enth

Etude House Secret Beam Powder // Etude House Wonder Pore Facial Soap // Etude House Face Designing V Line Slim Maker
Sweet Glam Secret Kiss (flere farver) // Tonymoly Panda’s Dream White Sleeping Pack // Etude House Wonder Pore Freshner

Jeg har det sidste stykke tid, købt nogle større ting på eBay, bl.a. have-flamingoer – du læste rigtigt, og næste større ting, bliver et stort klatretræ til kattene, jeg overgiver mig til kattenes livskvalitet (de er i forvejen meget forkælede) og går på kompromis med lejligheden, men det er så også virkelig billigt! Men ikke mere om det!

Hvis jeg skal kigge på ‘billigere’ eBay ting, så er det værd at kigge efter koreanske makeup og hudpleje. Jeg har skrevet om det før, med hvor høj kvalitet koreanske mærker er, de går meget op i skønhed der, og har højre krav til produkterne end i Europa, så man skal ikke være urolig for allergier, hormonforstyrelser eller tvivlsomme ingredienser.
Her har jeg delt nogle af mine koreanske yndlingsmærker, som helt sikkert er et køb værd.

– Har du aldrig shoppet på eBay før? Læs min eBay guide og få en god start på eBay.

5 kommentarer

 • Hej Malene.
  Jeg elsker dine e-bay fund indlæg, men jeg kan bedst lide når du skriver lidt om produkterne især når det som her er koreanske skønhedsprodukter. Fordi jeg har lidt svært at ved at finde ud af hvad alle produkterne skal bruges til eksempelvis Wonder Pore Freshner som jeg synes ser spændende ud. Er det lidt ligesom en Eua Micellair eller som en tonic? Og er den ikke over toldgrænsen? 🙂

  Knus
  Viola, http://www.frkblomst.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Viola.
   Jeg skal prøve at blive bedre til at skrive lidt om produkterne. 🙂
   Wonder Pore Freshner er en toner, og den er lige over toldgrænsen, så der er selvfølgelig en risiko – ommen den ikke er særlig stor, når det er alm. skønhedspleje fra Korea. 🙂

   Håber det hjalp lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Malene.
   Tak, det vil være dejligt 🙂 Fordi det er ikke altid der står så meget info om produkterne og hvis du endda har haft tid til at teste dem du har klikket hjem så ville det være dejligt hvis du endda kunne skrive et par anmeldende ord om hvad du synes om dem. Jeg har prøvet at kigget lidt rundt på E-bay og fundet den til lige under de 80 kr. 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er altså lige værd at nævne at der også findes fake udgaver af mange af disse koreanske mærker og det er ikke alle sælgere der sælger ægte produkter, som jo så gør mere skade end gavn i sidste ende. Jeg vil henvise til Asianbeauty på Reddit som har en masse koreanske beautysælgere som har ægte produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg vidste der var med nogle mærker, men ikke så udbredt. Vidste ikke af man kunne shoppe på Reddit, og kan heller ikke liiiige gennemskue det, men vil prøve at kigge. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox maj '15