Tomme produkter #16

Anmeldelse: Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar

efe38053-937d-46ed-a60d-3866d33a4a1d_zpsgjrdqhsdI februar LookFanstastic Beautybox, var der den spændende sæbebar fra Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar, som jeg begyndte at bruge kort efter. Sæbebaren er en dybdernes, hvilket jeg synes er lidt skrap for min hud, der er normal/tør. Når jeg bruger den, kan jeg virkelig mærke hvordan alt fedt fra huden forsvinder – både i ansigt og hænder!

Den består af mudder fra det døde hav, med hele 26 mineraler, der betyder at baren består af hele 97 % naturlige ingredienser. Den meget mineralholdige sæbebar hjælper huden med at detoxe, fugte og genoprette hudens mineralindhold, samtidig med sæbebaren er mildt peelende.

Baren skummer let op til en blød skum, som i sig selv er rigtig lækker at påfører i ansigtet, og efter skylning er min hud helt fedtfri – ingen af hudens naturlige olier er tilbage ved mig. Jeg tror den er rigtig god til dem med meget normal eller fedtet hud, hvor jeg også kan se at den har fået gode anmeldelser til, men jeg synes min hud bliver lidt for stram, hvis jeg ikke bruger creme efterfølgende.  Jeg er dog vild med ideen, og har set at Erno Laszlo har lavet mange andre sæbebar, så er meget åben for at prøve andre, jeg synes prisen kan være lidt pebret, men den er samtidig meget drøj i brug (hvis man sørger for at behandle sæbebaren ordenligt) og et luksuriøst kvalitetsprodukt.

Baren kan købes på LookFantastic til £45.00 for ca. 142 g

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Tomme produkter #16