eBay fund #59 Forårs lækkerier

Orofluido Beauty Elixir

Orofluido Beauty Elixir test anmeldelse erfaring billig bedste hårolie

Repost: Jeg har fået fornyet kærlighed til denne hårolie, og efter at have fundet den tilfeldigt i arkivet tilbage fra 2012, synes jeg det er tid til et repost med de opdateringer jeg har. Orofluido Beauty Elixir, har også fået kælenavnet; ”Det flydende guld”, er inspireret af 4000 år gamle skønhedstraditioner fra Orienten. Den har  en blanding imellem 3 forskellige orientalske olier, med forskellige egenskaber, som her er samlet i en lille gylden flaske som leder tankerne væk fra glemte tider og varme himmelstrøg. Nu skal du endelig ikke snydes og tro at det er guld på flaske, da Orofluido Beauty Elixir, som så mange andre hårolie indeholder masser af silikone og en lang række andre ingredienser.

Tre olier… og silikone
Olien reklamere med at indeholde tre orientalske olier; Argan-, lin- og Cyperusolie. De har korrekt alle forskellige egenskaber, men det er også silikonen

Arganolie er rig på E-vitamin og andre fedtsyrer. Olien er rigtig god til at give glans uden at fedte, og gøre håret blødt og fleksibelt, hvilket forebygger spaltede spidser og knækket hår.

Linolie  har et højt indhold af umættede fedtsyre, som lægger sig som et lag om hårets skællag (yderste lag), som giver glans og ensartethed.

Cyperusolie har været brugt i Egypten i over 4000år som bl.a. skønhedspleje. Cyperusolie indeholder ligesom linolie en del umættede fedtsyre og tocopherol (fedtopløselige vitamin), som giver beskyttelse mod frie radikaler, samtidig med at det gør håret blødt og fleksibelt og volumen.

Hvis du læser ingredienslisten, er de første tre ingredienser alle silikoner, det gør ikke produktet  dårligt, tværtimod, men der reklameres bare ikke rigtigt hvad beauty elixiren virkelig indeholder, men silikoner er perfekt beskyttelse til tørre spidser of filtret hår, så jeg klager ikke ligefrem. 😉

Emballage: Orofluido Beauty Elixir kommer i en slank elegant glasflaske, som skriger efter at stå længest fremme på din badeværelseshylde . Jeg kunne godt mangle en pumpe deri, som der er ved moroccanoil, men jeg tror også det ville tage en del af udseendet og elegancen.

Duft: Den dufter af amber og vanilje. Amber er mange nok ikke så velkendte med, så vanilje træder mere igennem. Jeg synes den dufter helt fantastisk, og har fået mange komplimenter for duften, selv af fremmede der vil spørge hvad ‘parfume’ jeg bruger til håret. Samtidig bliver et duft symfoni genoplivet når du går i bad igen, og håret bliver vådt, og bliver en helt aromatisk wellnessoplevelse!

Konsistens: Meget tykkere end jeg havde forventet, men ikke noget der alligevel overrasker mig med sammenligning med andre hårolier på markedet.

Indtrængning: Man kan både bruge det i vådt og tørt hår, i vådt hår trænger den hurtigt ind, men ikke helt så hurtigt i tørt hår. Det er dog acceptalt indtrængningstid.

Resultater: Hårolier er ingen nyhed, men jeg  synes den her olie gør underværker for mit hår, der hjerner krus, og gør at mit hår forbliver glat, samtidig med at den er virkelig drøj i brug – kun et par dråber er nødvendigt, og vigtigst af alt, den tynger ikke! Jeg døjer tit med at mit tykke hår bliver tungt af mange olie produkter, men det sker ikke ved Orofluido Beauty Elixir. Det eneste negative jeg kan sige om Orofluido Beauty Elixir, er at den indeholder hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, et problematisk parfumestuf. Det er den ene skår i glæden, for denne ellers helt fantasitske olie.

Plusser
* Fedter ikke
* Tynger ikke
* Gør håret blødt og fleksibelt
* Gør håret mere skinnende
* Overkommelig pris
* Indeholder få ingredienser

Minusser
* Indeholder det problematiske parfumestof Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde

Hvor kan den købes?
Hvor kan den ikke købes? spøg til side, den kan fås mange steder, men kan specielt anbefale af kigge ved Cocopanda, hvor den ofte er på tilbud. Vejledende udsalgspris er 195 kr for 100 ml – men den er som sagt OFTE på tilbud på Cocopanda, så tag gerne et kig der eller ved Nicehair, før du bestiller.

Ingredienser:
Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Argania Spinosa Kernel Oil, Cyperus Esculentus Root Oil, Parfum (Fragrance), Isopropyl Palmitate, Linum Usitatissimum (Linseed)Seed Oil, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, CI 47000 (Yellow 11), CI 26100 (Red 17)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #59 Forårs lækkerier