Forårsfeber Give Away - hele 5 vindere - AFSLUTTET

Min ønskeliste lige nu – april

min-oslashnskeliste_zps3reqwgmt Jeg har altid en ønskeliste på min computer, det hjælper mig med at priotere, og huske hvor jeg kan købe netop dét, jeg ønsker eller har brug for aller mest! Her er et indblik i nogle af de ting der står på min ønskeliste lige nu!

 1. Real Techniques Your Finish/Perfected Blush Brush – købes på Cocopanda lige nu til 129 kr – 79 kr!
  Jeg har den faktisk allerede, men når den netop er en multi-pensel og så god, er den virkelig et fund på tilbud til kun 79 kr lige nu. Jeg elsker den! Den har nogle bløde hår, blender let og har et godt håndtag at arbejde med – og den kan stå selv. Jeg må have én til.
 2. PocketBook Touch Lux 2 – eBook læser – kan købes på Computersalg til 872,5 kr
  Min tablet bruger jeg kun til at læse ebøger på, og det er den ikke optimal til, så jeg har længe ønsket mig en rigtig ebogslæser – og det er jo en jungle at finde den helt rigtige! Men PocketBook ser ud til at opfylde mine behov, lang batteritid, baggrundslys, og kan tage de formater jeg bruger og bruge wifi, så jeg nemt kan hente nye… Hvis jeg bare ikke lige havde brugt mange penge på en ny bærbar…
 3. OPI Mod About You – kan købes på billigvoks til 129 kr – 59 kr
  Mod About You fra Opi er den sødeste forårs pink neglelak, som vil være så fin til solslikket hud. Ikke at den har stået på min ønskeliste i særlig lang tid, men blev inspireret da jeg så den på instagram for nogle uger siden. Den er virkelig virkelig smuk!
 4. Sims 4 Arbejdstid – kan købes på OnePlay til 243,66 (299 kr vejl. udsalgspris) – 219 kr med koden WORK.
  Jeg er lidt af en arbejdshest der helst vil lave noget i min fritid jeg føler giver mening – giver et resultat! Så slemt at jeg kunne mærke stresshormoner hvis jeg sad ned og slappede af med en bog! – Ikke særlig sundt. Jeg har valgt at i år skal jeg være bedre til at slappe af, og Sims 4 har denne måned kommet med et nyt spil! Indtil d. 3. maj kan man få yderligere 10 % ved at skrive koden ‘work’, trods for jeg ikke har set spillet billigere andre steder. Så den hapser jeg allerede nu.
 5. Make Up Store lipstick – China Red – kan købes på Nelly til 149 kr
  Går du med rød læbestift? Så kender du nok det evige mysterium med den helt perfekte røde læbestift! Jeg vil mene jeg er ved at nærme mig, trods jeg har købt mindst 15 røde læbestifter indenfor det sidste år, men netop Make Up Store Lipstick i China Red ser ud til at blive THE ONE! Den er bare perfekt rød-rød! Det eneste der holder mig tilbage, er at jeg har købt så mange læbestifter på det sidste, men hvis nu China Red er den eneste jeg behøver?! Dilemma.
 6. Clarisonic Mia2 – kan købes i Magasin til 1095 kr
  Den har jeg ønsket mig i laaang tid! I mange år efterhånden. Har bare svært ved at bruge dén slags penge på mig selv, på SU, så det har kun været i drømmene indtil videre, men har dog fundet en måde hvor jeg godt synes jeg kan tillade mig det. Så lige nu, venter jeg bare.. Heldigvis har Magasin også ofte 25 % på deres beautyafdeling, så det virker pludseligt som om Mia kan blive min indenfor en overskuelig fremtid!
 7. Kähler Love Songs vase mellem – kan købes i Magasin til 399 kr
  Efter jeg skulle købe den til en fødselar i en venindegruppe, har jeg været lettere forelsket i denne Love Song vase, som er 10 gange pænere en Kählers Omaggio i guld, bronze eller sølv eller hvad den vase nu har af striber. Denne vase oser bare af kærlighed, sådan en indbyder også til små og store buketter eller et par fine udsprungne forårsgrene. Den måtte meget meget gerne stå på min hylde.
 8. Apocalyptica Shadowmaker (album) kan købes på CDON for 159 kr
  Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har købt et helt album, kunstnerne tjener ikke særlig meget på deres album, men når de heller ikke spiller særlig mange koncerter i nærheden, er det jo ét fedt! Apocalyptica er en af mine yndlingsbands, jeg kan stort set altid hører dem, hvilket er en sjældenhed. Det er et finsk metalband, men alligevel et hvor de fleste kan være med, da tre ud af fire nuværende bandmedlemmer spiller på klassiske celloer, hvor den sidste og nyeste bandmedlem spiller på trommer. Bare hør hvor smukt det lyder når de spiller Metallicas Nothing Else Matters. Deres nyeste album, vil jeg monster gerne have. <3

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links *

2 kommentarer

 • s

  Jeg sælger mit sims 4 for 200 kr. Det er godt nok aktiveret, men du får min origin konto med i købet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg har allerede 4’eren, det er udvidelsespakken jeg ønsker mig ^__^

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Forårsfeber Give Away - hele 5 vindere - AFSLUTTET