ebay fund #60 - Beauty edition

JEG ER TILBAGE!!!

Hvis du har læst med på facebook, har du set hvorfor jeg ikke har blogget.
Der har været ufrivilligt stille på bloggen den sidste uge, men desværre døde min bærbar tirsdag, i sidste uge, imens jeg sad på den – ironisk nok sad jeg og kiggede på bærbarer, da jeg regnede med jeg skulle have ny bærbar i løbet af sommerferien. Det ville min ‘gamle’ bærbar, der for nyligt havde overskredet to års garantien ikke være med til, så skærmen frøs, blev sort, og derefter blue screen of death

Det har taget evigheder at vælge computer, da gode bærbarer skal være usandsynlige grimme, jeg gik til sidst på kompromis med at rundt om skærmen og tastaturen (eller hvad hedder den nederste del!?) bare skulle være samme farve. Endte ud med en hardcore gamerbærbar med ‘republic of gamers’ skrevet på (øøøh hvorfor?!) og lys i tastaturet.
Jeg er  åbenbart nu blevet gamergirl. Men det er et monster af en computer når jeg skal lave foto og videoredigering, og det er det vigtigste for mig!

Da jeg stadig mangler at få opsat min computer, og også blevet bagefter med min bachelorprojekt, så skal prøve at få presset blogging ind snarest – har så meget at fortælle!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

ebay fund #60 - Beauty edition