Orofluido Beauty Elixir

iHerb haul og 20 % på bath and beauty (kun denne weekend!)

iherb-haul_zpszi0hmnvzJeg har for et par dage siden, fået min længeventet ordre hjem fra iHerb, som jeg blandt andet havde snakket lidt om i min iHerb wish list. Selvom der stod lige knap $30.00 udenpå pakken, gik den fint gennem tolden, så jeg er en glad pige! 😀

iHerb har i øvrigt 20 % denne weekendbath and beauty kategorien, som betyder 20 % på skønhedspleje, hårpleje, makeup m.m. – og det varen i indkøbskurven, så de får yderligere rabat på varer der i forvejen er på tilbud! (husk også du kan få op til $10.00 rabat som førstegangskøber med koden: MJS632). Jeg ærger mig lidt, da jeg lagde en bestilling i tirsdags med mine elskede Stridex til urenheder og hudorme – min hud går amok lige nu, da jeg igen-igen (igen) har været nød til at skifte ppiller, opgiver snart!
Men mon ikke jeg godt kan lave en ordre til? (Endnu) billige produkter og endnu billigere fragt, oooooh. Min wish list bliver drastisk kortere!

Tilbage til hvad denne ordre indeholdte:

Real Techniques Your Eyes/Enhanced Starter Set – $17.99
Alle mine Real Technique makeuppensler er blandt mine yndlings, så tænkte jeg måtte prøve penslerne til øjenmakeup for, indrømmet, jeg går ikke særlig meget med øjenskygge. Men når jeg nu køber et helt nyt sæt og udskifter nogle af mine ældre pensler (nogle der er over 10 år gamle), kan det være lysten kommer! Jeg elsker den måde at Real Technique stræber efter at lave gode hybrid pensler der passer til mange formål, og en af mine abselutte yndlings er helt sikkert deres Your Finish/Perfected Blush Brush som jeg bruger til næsten alt. Jeg glæder mig til at få sættet prøvet mere, og komme med en anmedelse af det.

Reviva Labs Vitamin E Stick – tilbud til $2.80
En fugtgivende E-vitamin stick med SPF 15 til læberne og øjenområderne. Den har stået på min wish list længe… Nok 1-2 år, så det var på tide at få den hjem. Den er blød og lækker, og ikke for hård til at påfører de sarte øjenomgivelser. Den lidt specielt, som jeg udfra ingredienslisten kan se må være en blanding af lindetræ og olivenolie, men det er ikke en duft der genere mig, overhovedet, men havde brug for at vide hvad det duftede af.
Jeg er ret tilfreds, og synes jeg får meget for pengene. Jeg tror Reviva Labs Vitamin E Stick vil blive fast inventar i mit sengebord, så mine øjne og læber kan få en god behandling hver aften.

Badger Company Organic Cuticle Care, Soothing Shea Butter – tilbud til $5.39
Som jeg nævnte i min wish list, har jeg hørt om Badger Company Organic Cuticle Care, fra en amerikansk blogger, og jeg blev interesseret, da produktet er i fast form. Jeg er ikke så god til at få brugt neglebåndsolie, og slet ikke på farten, selvom jeg gerne vil, men synes ikke altid det er det nemmeste produkt lige at diskret bruge. Men Det er over nu! Jeg er SÅ F*CKING begejstret og kan ikke få armene ned! Den er en smule fedtet til at starte med, men er absorberet i løbet af kort tid, og mine neglebånd ser allerede pænere ud. Den dufter virkelig fantastisk af forskellige urter, at jeg bliver ved med at tage låget af den nuttede dåse, og lige dufte lidt i smug. Selvom den virker utrolig drøj, lover jeg allerede at jeg i 2018, eller hvornår jeg kommer igennem dette produkt, køber en ny!

Sierra Bees Organic Lip Balms, 3 Pack
Mit Product Trials jeg købte denne gang var en Sierra Bees pakke med 3 læbepomader for bare $1.00. Jeg brugte allerede den med vanilieduft i hverdagen, og min veninde har den røde med granatæble, og den dufter SÅÅÅÅ GOOOODT! Så der var ingen tvivl om hvilken product trial jeg ville have. Den sidste læbepomade er med kakaoduft, en duft jeg ikke plejer at være så stor fan af, men prøver at give den en chance. Jeg kan helt klart anbefale Sierra Bees læbepomaderne, som er økologiske og indeholder kun få ingredienser med en base af olivenolie og bivoks. Er stor fan!

*Affiliate links*

 

 

 

2 kommentarer

 • Litten

  Jeg er på toppen når du laver de her indlæg. Jeg har prøvet at finde et alternativ til sukrin-produkterne på iherb, men jeg er lidt i tvivl om hvad der er en konkret erstatning til det. Har du prøvet at bestille den slags? (eller andet til maven) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg har prøvet deres stavia og produkter fra Walden Farms (som er meget billigere end i Danmark). Jeg købte bl.a. http://bit.ly/1DVUXrh – har vidst også en anmeldelse et sted på bloggen. Har ikke prøvet noget ala sukrin endnu, det er stadig en ret ny verden for mig, men har hvis du finder noget spændende, må du gerne give et vink. 🙂 Men kan se at jeg skal til at bestille flere fødevare hjem end bare kakao, slik og te derfra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Orofluido Beauty Elixir