5 favorit blushes

Min svaghed? Chanel Rouge Coco Shine

dsc_0075_zpsj9avrxw5dsc_0091_zpspw04j4vxMin svaghed? Chanel Rouge Coco Shine! Jeg elsker Rouge Coco Shine linjen, og selvom jeg har flere læbestifter fra Chanel, er der bare ingen der slår Rouge Coco Shine. Læbestifterne er en læbestift / lipgloss hybrid, og er så lækre cremede og glossy på læberne, og bare indbyder læberne til masser af luftkys! For slet ikke at snakke om den elegante klassiske Chanel emballage! Jeg tror næppe jeg føler mig mere feminin, end når jeg tager en Chanel Rouge Coco Shine op af tasken, for at genopfriske farven på læberne. Netop fordi den er så cremet og glossy, betyder det holdbarheden ikke er fantastisk, og kun holder nogle timer, men der gør ikke noget, for den følelse at tage dem på er ubeskrivelig!

Jeg har mange flere på min ønskeliste, men er fornuftig nok til at være tålmodig de fleste gange, og så købe dem på en af de sjældne tilbud der er på Chanel. Prisen for sådan en ligger nemlig på 245kr stykket.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

5 favorit blushes