eBay fund #55 – beauty edition

Februar favoritter 2015

dsc_0078_zps2ddrvxwcFebruar har betyder studiestart, bachelor snart (*biiib*), valentine, min egen og min kærestes fødselsdag.

Okay, februars absolutte yndlingsprodukt er helt klart de nye Provocalips 16 HR fra Rimmel London, har du prøvet dem?! Det er langtidsholdbar lipgloss, med en holdbarhed på 16 timer – se min instagram, hvor du kan se hvordan den så ud efter 10 og 22 timer! Det er vildt ikke?! Jeg skal lave et indlæg, bare til dem, da de er nok årets produkt! Jeg er så overrasket over hvor gode de er, holdbare uden at udtørre mine læber, og har haft dem på nok 5-6 dage om ugen den sidste måned! Farverne jeg har her er; 500 Kiss Me You Fool, 200 I’ll Call You og 550 Play With Fire. Jeg skal helt sikkert have flere, og håber Rimmel vil have Provocalips som en del af deres faste kollektion. Rimmel Provocalips 16 HR kan købes i Matas til 79,95kr stykket.

Jeg eeeelsker Real Tenique som nok er mit yndlings penselmærke, da kvaliteten virkelig overgår prisen, og har nogle rigtig gode børstehoveder former. Real Techniques Core Collection kom i et sæt med rejseetui så de er nemme at have med på farten, men også kan bruges til at stå op på dit beautybord. Sættet indeholder en contour brush, pointed foundation brush, detailer brush og buffing brush, hvor alle børsterne er med syntetiske hår, der gør dem gode til både flydende og pudderprodukterne. Sættet kan købes på bl.a. iHerb til $17.99 (hvis du er førstegangskøber, brug koden MJS632 og spar $5!)

Jeg er blevet ret glad for at bruge kunstige øjenvipper, og jeg kan takke DUO limen for det, det er den eneste øjenvippelim, som jeg synes har fungeret for mig. Den er nem at bruge, og en holder vipperne på plads hele dagen og den kan lukkes ordenligt, uden at låget limes fast. – Jeg har aldrig oplevet en vippelim der opfylder alle de kriterier! Eneste minus er, at den lugter lidt grimt og der findes DUO kopier på nettet (specielt eBay), så køb den ved en sælger du stoler på! Én af kriterierne, og den nemmeste, for om den er ægte, er at der er tal og bogstaver i bunden (samlingen), min står der for eksempel 3L04A. Den kan købes ved bl.a. MAC, Magasin og falseeyelashes.co.uk.

Denne måned er der også en blush, ærligt, så var den sidste måned og denne begge favoritter, men ser lidt dumt ud med to blush én måned. Men en af mine favoritter er så også The Body Shop All-in-One Cheek Colour (Macaroon). Blusen er den smukkeste matte fersken tonede blush med pink undertone. Den er nem at holde et naturligt nøgent look, men også at bygge op til en sød blussen. Jeg elsker den, og tror jeg også vil prøve flere af The Body Shop All-in-One Cheek Colour, når jeg har fået et større overblik over hvilke farver jeg har, og ikke har i min voksende blush samling. Den kan købes i the Bodyshop butikker eller online til 110 kr – og den er pengene værd.

*affiliate links*

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #55 – beauty edition