Min iHerb Wish List + rabatkode

eBay fund #57 – home edition

fede-ebay-fund-fra-europa-under-80-kr-uden-told_zps7rqgglvr
Clipboard // Pære (flere forskellige) // Magasinholder 
Lampeskærm (flere forskellige) inkl porto *UK*
 //Smykketræ (flere farver) // Ledning (flere forskellige) inkl porto *UK*

Det er vidst ved at være tid til endnu et eBay indlæg, jeg har pludselig fået travlt med mit bachelor projekt, hvis tidsplanen skal overholdes, og da jeg også har andre planer denne weekend, måtte det lige gå lidt stærkt. Alle tingene her er fra min watch liste, og alle priserne er inkl porto, hvor alle over 80kr kommer fra England og derved ingen risiko for moms/told. Jeg er så vild med de farvede ledninger, og jeg har selv et par lamper med kobberfarvet ledning (andet mærke) – det er flot og ikke spor kedeligt, som de kedelige hvide ledninger.

Har du aldrig handlet på Ebay før, så tjek min eBay guide ud her.

2 kommentarer

 • Hej Malene 🙂

  Tak fordi du kiggede forbi min blog.

  Hvor er det fedt, at du blogger selvom du er ordblind – har på fornemmelsen at det ellers virker skræmmende for ordblinde at bevæge sig ud i medieuniverset på skrift, hvilket jo er super ærgerligt.

  Hyg dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Tror det er skræmmende ligemeget hvad, men det er helt sikkert en hindring for mange, men tror også der er flere og flere der tør gøre det, eller også er jeg meget mere opmærksom på det, netop som ordblind blogger. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Min iHerb Wish List + rabatkode