Depend Garden Dreams

Tomme produkter #13

anmeldelse-shavesafe-gosh-kolorit-heat-protector-matas-neglelaksfjerner_zpstqasgucbJeg begynder at få flere og flere produkter jeg har brugt op, og det er begyndt at være sådan en dejlig følelse! Før stoppede jeg næsten per automatik med at bruge et produkter så ofte, når det nåde ned på 1/3 af produktet, og så stod den sammen med alle de andre produkter som også var halvfyldte, imens jeg købte nye produkter. Det er jo utroligt dumt, både for min egen økonomi, mængden af produkter der fylder og for slet ikke at snakke om hvordan nogle produkter bliver for gamle eller glemt.
De sidste 4 produkter som jeg kan smide ud med GOD samvittighed.

Gosh Salt Of Mine Wet n Dry Saltwater
Er en saltvandsspray der udover salt, også indeholder protein, der er rigtig godt til at holde styr på stridige hvirvler i pandehåret. Derfor er jeg trist over, at produktet ikke rigtigt er mig, men efter at have set prisen, er det måske til genovervejelse. Jeg tror ikke jeg har set den i butikkerne, men jeg kommer måske de forkerte steder? På Gosh hjemmeside, kan jeg ske den er fået nyt navn og skiftet emballage, måske ny formel? Ikke til at sige! Jeg er storforbruger af saltvandsspray, og bruger det hver dag i pandehåret, da saltvand er fantastisk til at give struktur og fylde i håret, desværre er jeg bare aldrig blevet fan. Den vigtigst grund er, at jeg virkelig ikke kan lide duften. Den dufter meget salt og sødt, og har givet mig en let hovedpine under styling et par gange, ikke ideelt! Den er dog i stadig forholdsvis billig, hvilket gør jeg godt engang kunne give den en chance til EFTER jeg har prøvet andre saltvandspray i samme prisklasse.

ShaveSafe – for perfect shaving
Jeg har tilbage i 2013 skrevet en anmeldelse af ShaveSafe, som nok beskriver produktet bedre, end jeg kan fortælle om her. Det er en FANTASTISK unisex barberskum, der kan bruges til hele kroppen og er specielt egnet til intime områder. Den er så drøj at den er alle pengene værd, jeg har aldrig sværget så meget til en barberskum. Jeg savner den allerede, men min fornuft siger til mig, at jeg skal bruge mine andre barberskum op, før jeg køber en ny. Hvis du kunne tænke dig at prøve, så kan du bl.a. købe den på billigparfume.dk – desuden tilbyder ShaveSafe 100 % tilfredsgaranti, som er en virkelig god og seriøs service, når det gælder intimbarbering, som mange døjer med!

Maria Nila Kolorit 260C Heat Protector
Nok en af mine yndlings UV- og varmebeskyttende spray overhovedet. Den er uden alkohol, hvilket der gør den fungere bedst til føntørring – hvis du vil bruge den til fladjern eller lignende, så vent til det er helt tørret ind. Den dufter fantastisk, lidt blomstret og af ’frisør’ (kender I dén duft? 😉 ). Udover godt beskyttelse op til 260 grader, tilføjer den samtidig glans og lidt hold til håret. Jeg har købt den ved en frisør i Aalborg, men har nu fundet den online på billigparfume.dk.

Matas Ekspres Neglelakfjerner
Der findes mange af de har krukke neglelaksfjernere, og gudskelov for det, for det har aldrig været så fantastisk nemt. Udover neglelakfjerneren fra Sephora, er jeg vild med Matas Ekspres Neglelakfjerner, jeg synes Sephoras er bedst til dem med glitter (specielt deres neglelaksfjerner til formålet), men Matas har den fordel at den indeholder glycerin, som giver fugt til neglebånd og hud. Har du ikke prøvet at du ved nogle neglelaksfjernere får næsten helt hvid hud? – det sker netop ikke her, pga. den forgivende glycerin. Jeg er vild med den, og har den altid på lager. Den koster også kun 49,95kr i din lokale Matas.

6 kommentarer

 • Det er altså virkelig dejligt med dine tomme produkter indlæg. Ofte læser jeg anmeldelser og tænker ” ja det er så brugt 2 gange og aldrig mere efter dette). Men når produkterne faktisk er brugt er indlægene bare det bedre! Specielt den lille detalje om man vil købe det igen!

  Jeg takker og det er noget jeg har tænkt mig selv at benytte mig af når der skal tippes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det er dejligt at høre. =)
   Jeg må dog sige jeg selv altid tester i en god periode – hudpleje mindst en måned, hårpleje mindst to uger, hårstyling/makeup en uge, men jeg udemærket forstår hvad du mener – sådan har jeg det også med mange indlæg jeg læser. 🙂

   Malene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kan du anbefale en god læbepomade? Jeg synes der er så mange og jeg trænger til en ny, efter den jeg plejede at bruge er udgået, men det er jo en jungle derude! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Hej Rikke – undskyld det sene svar, men havde ikke opdaget kommentaren.
   Jamen, jeg går efter læbeprodukter der ikke indeholder stoffet phenol, som er en af de vigtigeste faktorer for mig, og derefter skal den være så hygienisk som muligt – for mig er EOS læbepomaderne fx. udelukket, da de runde af dem er rene bakteriebomber, og tidligere udgaver har indholdt phenol, som stadig kan findes i flere butikker og webshops.

   Phenol kan gøre dine læbe bliver endnu mere tørre, det man tidligere sagde, skyldtes at læberne fik for meget pleje, kan du læse om her: http://www.examiner.com/article/chapped-lips-could-your-lip-balm-be-making-them-worse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gosh Salt of Mine er et af mine yndlingsprodukter. Jeg skrev endda ind til kundeservice for at høre om det var gået ud af produktion (!) men det var heldigvis kun emballagen, de havde ændret.

  Kan godt lide sådan nogle indlæg, bliv endelig ved med det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det er dejligt at vide det er det samme produkt – og den nye emballage ser bare noget mere lækker ud! Jeg bør måske give det en chance til, når jeg har brugt min nye saltvandsspray op. 🙂

   og tak, disse indlæg hjælper mig også med at komme igennem produkterne (y)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend Garden Dreams