Januar favoritter

The body Shop Body Polish VS. Yves Rocher Exfoliating Shower Gel

the-body-shop-vs-yvs-rocher_zpsfqloqfguThe body Shop Strawberry Body Polish og Yves Rocher Exfoliating Shower Gel – Yellow Peach er begge to glimrende milde peelende brusegeles, med ægte kerner. Jeg har the Body Shop Strawberry Body Polish og Yves Rocher Exfoliating Shower Gel – Yellow Peach, så der kan være en variation i sammenligningen, der hænger sammen med deres forskellige dufte.

Konsistens
The body Shop Strawberry Body Polish har en blød gele konsistens med grovere og mange flere kerner end Yves Rocher Exfoliating Shower Gel Yellow Peach, som kun består af mikro kerner – nok også noget at gøre med der er fersken. Ligeledes er konsistensen på Yves Rocher Exfoliating Shower GelYellow Peach meget vandet, hvor jeg vurdere den er mindre drøj i brug.

the-body-shop-vs-yves-rocher_zpscg73aikeDuft
Selvfølgelig stor forskel, da det er to forskellige varianter. The Body Shop Strawberry Body Polish har en kraftig ret kemisk sødlig duft af jordbær, der dog bliver bedre, når den bliver smurt ud på huden. Den er efter min mening ikke særlig god og for meget giver mig næsten hovedpine. Her er jeg mere fan at Yves Rocher Exfoliating Shower Gel Yellow Peach der dufter mere ægte, ren og mild, og dufter så godt at den næsten er afhængighedsskabende.

Skum
Begge skummer ikke særlig meget, hvor the body shop er en meget mild blød skum, hvor Yves Rocher er en lettere blid skummende – noget mere end the Body Shop. Er en smagssag hvad man foretrækker, men betyder ikke noget for mig.

Ingredienser
Begge produkter har mange ingredienser tilfælles, hvor The Body Shop indeholder en noget mindre ingrediensliste end Yves Rocher. Begge brusegeles indeholder mikroplastik, som er skadeligt for vandmiljøet og dyrelivet deri. Begge indeholder også problematiske parfumestoffer. Problematiske parfumestoffer i The Body Shop Strawberry Body Polish: Limonene, Cinnamal, Linalool og Citral Problematiske parfumestoffer i Yves Rocher Exfoliating Shower Gel – Yellow Peach:  Limonene, Linalool og Benzyl Salicylate.

Prisen
Der er en verden til forskel i prisen! Begge produkter indeholder 200 ml, men har alligevel en prisforskel mindst 48 %. The Body Shops body polish koster 125 kr, og kan med fordel købes både i butikker og online. Yves Rocher Exfoliating Shower Gels koster 65 kr og kan kun købes online i Danmark her. Af en eller anden grund er Yves Rocher limited edition billigere, og Blackberries er på tilbud lige nu til 25 kr (80 % prisforskel).

Opsamling
Den største forskel for mig er duft og konsistens. Jeg elsker kosistensen, men bryder mig ikke om duften på the Body Shop Strawberry Body Polish, hvor jeg har det lige omvendt med Yves Rocher. Dog er der på grund af den store prisforskel større chance for jeg vil prøve nogle af de andre Exfoliating Shower Gel, end the Body Shop, da prisforskellen er svær at ignorere.

Strawberry Body Polish: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine (Surfactant), Acrylates Copolymer (Stabiliser), Juglans regia, Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Actinidia chinensis, Mel Extract, Fragaria vesca, Sodium Hydroxide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disodium EDTA, Limonene, Cinnamal, Denatonium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Citral, CI 14700, CI 17200.

Exfoliating Shower Gel: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Decyl Glucoside, Acrylates Crosspolymer-4, Cocamidopropyl Betaine, Aloe BarbaExfoliating Shower Gel – Yellow Peachdensis Leaf Juice, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Cocamide Mipa, Glycerin, Tetrasodiumedta, Prunus Amygdalus Dulis (Sweet Almond) Shell Powder, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Salicylic Acid, BHT, Benzyl Salicylate, Methylpropanediol, Maltodectrin, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Denatonium Benzoate, Cl 14700, Cl 15985.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Januar favoritter