Goodiebox februar '15

Her er mine valentinsnegle 2015

valentinsnegle-2015_zpsl5ljvx0kHer er brugt lakker fra Gosh og Depend til at skabe noget ala roser, som et symbol på romantik og kærlighed. Jeg har det ret svært ved hjerter i februar, da jeg også har fødselsdag d. 18. februar (holder faktisk fødselsdag i dag <3). Da jeg var lille og holdte børnefødselsdag, fik jeg kun ting med hjerter. De fleste andre piger var såååå misundelig på alle de hjerteting, men åh det stod mig hurtigt så langt ud af halsen, at jeg droppede at holde børnefødselsdag. Haha. Den dag har jeg det stadig anstrængt med alt med hjerter på ting, og derfor skulle neglene være anderledes romantiske – og med et lille hint til manden. 😉

Lakkerne der er brugt:
Gosh 549 Holographic Hero
Gosh 543 Pink Rose
Gosh 587 Hot Coral
Gosh 046 Plenty of Pink
Depend 375
Depend 191

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox februar '15