LF Beautybox februar 2015

eBay fund #55 – beauty edition

ebay-fund-koslashb-makeup_zpsb2vzigdg
Makeup børste tørre // Handske // Brush egg

Jeg vaskede mine snavsede børster i tidligt morges med to nye eBay køb. Den ene var en holder til makeupbørsterne, så de kan tørre med hovederne nedaf, som jeg har ønsket mig lææænge, men ville ikke give mange penge for den, så fandt jeg tilfældigvis denne her, som er til en god pris. Den jeg har, er både til store og små pensler, men du kan også bestille en kun til det ene eller andet. Noget andet er; jeg hader at have hænderne i vand når der skal vaskes pensler, og vil – igen – ikke betale for hvad en Sigma Brush Cleaning Glove der koster 2-300kr, på eBay kan du finde de her grydehandsker (de samme bliver også solgt som en brush cleaning glove til mange penge), og de fungerede udemærket! Er blevet ret glad for min, der stadig har nogle dupper så det er muligt hurtigt og nemt at få penslerne rengjort. Den sidste er et brush egg, som jeg venter på kommer med posten. I kan nok godt se ud fra billederne hvordan den fungere. Rene pensler er et must <3

 photo vasketid_zpsn6aj2het.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox februar 2015