Her er mine valentinsnegle 2015

Depend Garden Dreams

dsc_0291_zpslavvugglDepend Garden Dreams er en smuk og romantisk limited edition kollektion fra Depend Cosmetic, i smukke forårs pasteller. Jeg er ret vild med denne kollektion, hvor jeg synes er meget mere forår, end deres forårskollektion (andet indlæg senere). Depend Garden Dreams er så forår at du nærmest kan dufte den! Det jeg tror, der dog gør, at denne Garden Dreams er deres limited edition kollektion, er nok finishen, som er sådan lidt mat perlemor. Jeg synes desværre at nogle af farverne var lidt svære at lægge pænt, men er så tilgengæld virkelig overrasket over dækevnen på flere farver, som min erfaring også kræver mange lag. Depend Garden Dreams kommer i foretningerne i uge 14 og koster 39 kr/stykket.depend-garden-dreams-foraringr-2015_zps3byxmuh7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Her er mine valentinsnegle 2015