eBay fund #54 - beauty edition

Goodiebox januar ’15

goodiebox-billede_zpsr5au0ygaJeg har sovet såååå dårligt i nat, og ligget og kigget op i loftet i flere timer. Jeg burde lyttet til mig selv, og været stået op, for i nattens mulm og mørke, blev januars Goodiebox leveret til mig med DAO – hold fast jeg ELSKER den ordning!goodiebox-januar-2015-indhold_zpsur9zgrh9I denne box fandt jeg:
Urban Veda Radiance Body Scrub, koster £8.99 for 200ml og kan købes her.
Pixi Beauty Tinted Brilliance Balm, kan købes på udsalg til 76,92 kr Her.
Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich, kan købes her til 170 kr for 50 ml.
Monu Illumination Primer SPF 15, koster 275 kr for 50 ml og kan købes her.
Matas Sports Cara muskelvarmer, er på tilbud til 59,96 kr her.

Jeg havde både en mæææh og yaaay følelse da jeg åbnede denne boks, først var jeg lidt skuffet, men er blevet bedre efter jeg kiggede produkterne igennem og prøvet, var jeg lidt mere begejstret. Foreksempel da jeg så på Pixi Beauty Tinted Brilliance Balm, var jeg såååå bange for farven (Orchid Petal), da pink er forfærdelig på mine mørke læber, men jeg gav den en chance, da jeg opdagede det var en tinted balm. Og den er sååå smuk og lækker på læberne og dufter af mandarin/fersken (min kæreste og jeg kan ikke være enige – men jeg siger: MANDERIN!), og som jeg kan læse mig til ændres farvens nuance og intensitet alt efter PH-værdien på læberne. Det er lidt sjovt! Monu Illumination Primer, er også et lækkert produkt jeg allerede ved jeg skal teste de næste par dage, hvor jeg har nogle lange dage hvor jeg skal være på. Det er også en lækker prøvestørrelse, da prøven er på 20 ml og fullsize er på 50 ml – så der er rig mulighed for at prøve den!

Er I tilfredse med jeres?

Hvis du er interesseret i at modtage Goodiebox hver måned til 139kr, kan du tilmelde dig her

2 kommentarer

 • Louise Hoffmann

  Jeg havde det på samme måde da jeg åbnede min!
  Men synes faktisk den lader til at være okay. Lidt nitten efter decembers kæmpe box. Den ville vi gerne ha flere af ja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   December var det rene vandvid i forhold til denne.. Men okay, vi var heldigvis også lidt forberedte på December ville være være lidt vildere efter ups’eren i novembers. Men jeg er godt tilfreds – har du fået samme farve lip balm? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #54 - beauty edition