Ebay fund #52 - hair edition

Ekstrem holdbar neglelak – Depend 7Day

depend7daypolish2-1024x632_zpse2a4a65aDepend 7Day er til dig der har en travl hverdag, hvor du stadig ikke vil gå på kompromis med dit udseende, og slet ikke dine negle. Depend 7Day er ikke til dig der er en lakoholiker, da lakken holder så sig så godt at du vil få klaustrofobi!

Depend 7Day er en ny negleserie fra Depend, som består af en hybrid neglelak der holder i op til en uge, imens den holder glansen og har en ’gel feeling’ – for endelig ikke at forveksle Depend Gellack, som gerne skulle komme på markedet igen med en ny formular i 2015, prøv at spørg om jeg glæder mig?!

For at komme i gang med Depend 7Day, skal du bruge et startsæt og en af de 39 forskellige farver fra 7Day kollektionen. Startsættet koster 100 kr og indeholder grundprodukterne du skal bruge til 4-trinsbehandlingen, og din foretrukne farve ved siden af, som koster 50kr.

20141204145656

Depend er virkelig startet hårdt ud med hele 39 farver, og har lavet et smart symbol system så du kan se dækningsgraden af lakkerne.
Det er super smart og noget flere neglelak producenter burde tage til sig!

Sådan påfører du Depend 7Day

* For at fjerne fedtstof fra neglene, rengøres neglende med Depend 7Day Cleanser, hvorefter du venter 30 sekunder til overfladen er tør.
Vær opmærksom på at du tager alle 10 negle af gangen.
* Derefter påføres 7Day Protecting Base på alle neglene.
* Så påfører du to lag af din favorit Depend 7Day neglelak med en 30 sekunders pause imellem. Vent også 30 sekunder før næste trin.
*
Som afslutning påførere du 7Day Hybrid Top af to omgange. Lad der være en pause på 3 minutter imellem.
Efter 5 minutter efter sidste lag, er neglelakken tør på lakoverfladen, og helt tør efter 15-20 minutter.

 dsc_0021_zps0928c39bOg holder Depend 7day?
Det bliver anbefalet for en bedre holdbarhed at påføre et lag 7Day Hybrid Top hver 3. dag. På billedet har jeg farven Mixed Berries (7009) på, og jeg har haft den på i 9 dage uden at påføre ekstra topcoat. Når der står at neglelakken kan holde OP TIL en uge, og jeg ikke har påført det ekstra topcoat, imens jeg har været i gang med at samle møbler m.v., synes jeg at holdbarheden er over forventning, da det først var på 7. dagen den begyndte at se træls ud.

Har du prøver Depend 7Day?

5 kommentarer

 • Hej Malene, kan du smide et link til hvor man kan købe Depend 7Day neglelak. Som du beskriver det, lyder det til at have en fantastisk holdbarhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Malene 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick Kronholm

  Wow, den tror jeg næsten at jeg skal købe til min kæreste, hendes neglelak falder altid af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Hej Patrick Kronholm.
   Jeg havde forventet mere af dig, som iværksætter, men nej..
   “billig/skjult” reklame – udover at linkene ikke har værdi i mit kommentarfelt for dig. Hils “Julie Burita” – for det er altså pinligt, når man udgiver sig for at være forskellige personer, med samme IP adresse… Du behøver ikke at kommentere mere, medmindre du vil risikere at få IP’en markeret som spam på hele BD netværket.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Ebay fund #52 - hair edition