eBay fund #53 – home edition

10-20 % på iHerb + $5 rabatkupon på dit første køb

Indtil d. 28. januar er der 10-20 %* på alt Bath and Beauty på Iherb, rabatten fratrækkes automatisk når du lægger varen i kurven, og gælder i forvejen nedsatte vare!

Hvis du ikke allerede har læst indlæget; Billig og effektiv BHA peeling: Stridex Single-Step Acne Control Maximum er det på tide! Stridex er alene grund nok til at handle på Iherb. Ellers har de en masse lækre beautyprodukter til billige penge, og der kan være penge at spare, selv på mærker som e.l.f. er billigere på iHerb end på deres engelske webshop.

NOGLE af de produkter jeg kan anbefale:
Mine favorit makeup børster fra Real Techniques
Hvis du er ny med kokosolie, startede jeg ud med Cococare, 100% Coconut Oil som er rigtig lækker og uden duften af kokos.
Musthave ansigtssvampe fra Ecotools, der gør det nemt at rense ansigtet over vasken.
En virkelig lækker og ultra billige ler ansigtsmaske til fedtet hud fra Queen Helene
Thayers Original Witch Hazel Toner som du kan læse min anmeldelse af her.
Min veninde har denne farvet lipbalm fra Kuumba Made, som er sååå smuk.

$5 – 10 rabatkode til iHerb:
Er du førstegangskøber på iHerb.com, kan du indtaste koden MJS632 og få $10 rabat på ordre over $40 og $5 på ordre under $40 – dette giver mig 4 % af ordres værdi. Dette har ingen betydning for dig, men er noget iHerb betaler. Bagefter kan du selv få en kode du kan give til venner og familie, hvor du ligeledes optjener 4 %, som du kan bruge på iHerb.com. BONUS: De $5-10 gælder ikke med i toldregnskabet, så du kan shoppe for 80 kr + denne rabat :)

*20% på Aubrey Organics og Avalon Organics

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #53 – home edition