The Body Shop Ultimate pakkekalender 2014 del 3

The Body Shop Ultimate pakkekalender 2014 del 4 og the Body Shop Haul

Jeg håber I har haft en god jul derude med jeres nærmeste! 🙂 Nu er jeg tilbage, med lejligheden fyldt med gaver der skal ordnes, og et nyt kamera der skal bestilles! Her kommer der det sidste indlæg med indholdet i The Body Shop Ultimate pakkekalender 2014, og samtidig en the Body Shop haul, med de produkter jeg byttede mig til i the Body Shop Aallborg, for nolgede andre produkter fra Ultimate pakkekalenderen.

dsc_2409_zpsf871d8dcDet der var i, de sidste tre dage i The Body Shop Ultimate pakkekalender:

 • All-In-One InstaBlur (universal shade)(25ml)
 • Wild Argan Oil Body Butter (200 ml)
 • Vitamin E Overnight Serum-oil (28 ml)

Jeg er ret vild med tanken om All-In-One, som er en primer, der også virker alene, ved dog ikke om det er en beholder, da jeg allerede har 8 lignende primere, så den vil ligge i lang tid, før den overhovedet bliver åbnet. Så er der Wild Argan Oil Body Butter, efter at have prøvet deres olive body butter, er jeg lidt hooked, og  Wild Argan Oil dufter FANTASTISK! og sidst men ikke mindst Vitamin E Overnight Serum-oil…. men det kan jeg fortælle mere om i haulen…

dsc_2335_zpsa310f3d0
… For jeg har allerede byttet mig til den! Så den i kalenderen, må nok byttes! Jeg havde 4 ikke full-size produkter med, som jeg i the Body Shop Aalborg kunne bytte med andre produkter fra deres pakkekalender kurv i butikken, det blev til en Pink Grapefruit håndsæb og 3 Born Lippy produkter (jeg i forvejen havde planlagt at købe) i farverne Satuma Shimmer, Raspberry og Strawberry. For mine fullsize produkter måtte jeg gå amok i butikken, men jeg havde faktisk ingen anelse om hvad jeg ville bytte til, men det blev til den omtalte  Vitamin E Overnight Serum-oil – jeg er stor fan! en lækreste hamp body mitt fra deres Spa Wisdom Morocco kollektion, og en all-in-one Cheek i farven Macaroon, som eg blevet min favoritblush siden. 🙂

Jeg har stadig et par produkter jeg skal have byttet, og har en ide til nogle produkter jeg skal have, men kan I anbefale noget fra the Body Shop jeg bare MÅ eje? 🙂

2 kommentarer

 • Mathilde

  Er det rigtig forstået, at det kun er i Ultimate julekalenderen, man kan bytte sine produkter, eller ved du, om man f.eks. kan bytte en mango duft til en moringa duft i luxury og deluxe kalenderne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det var individuelt hvilken service butikkerne gav med julekalendrene – the Body Shop havde intet med det at gøre, og ifølge dem, er der ikke mulighed for at bytte
   I the Body Shop Aalborg, kunne du bytte produkter i Ultimate, og så kunne du skifte duft (_mener_ jeg) eller skifte produkterne ud med nogle andre i ‘julekalender kurv’ der stod i forretningen. Dette galdte indtil d. 30. december. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

The Body Shop Ultimate pakkekalender 2014 del 3